2400G ile Snowman T6 uyumlu mu?

368215

Hectopat
Stok fan artık yetersiz geliyor yükte 70-80 derecelere çıkıyor. Bu da düşük performans olarak geri dönüyor. Gamepower atlas midatx kasaya Snowman T6 işlemci soğutucu uyar mı?
Işlemci: AMD Ryzen 5 2400G.

İşlemcinin 70-80 derece aralığında çalışması performansı olumsuz etkilemez. Yük altında gayet normal sıcaklıklar bunlar. Yine de almak istiyorsanız, evet uyumludur.

Stok fan artık yetersiz geliyor yükte 70-80 derecelere çıkıyor. Bu da düşük performans olarak geri dönüyor. Gamepower atlas midatx kasaya Snowman T6 işlemci soğutucu uyar mı?
Işlemci: AMD Ryzen 5 2400G.
Hocam denediniz mi aynı kasaya sahibim uyarmı diye endişe ediyorum ikisi sen 155mm görünüyor yüksekliği. Ona göre snowman x4 alacağım.

Evet satın aldım ve denedim; uyuyor. Montajını yaparken anakartı çıkarmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler peki sıcaklıklar nasıl farketti? Kasanın önündeki camı kırıp mesh ızgara yapasım geliyor artık
Anakartınız nedir? Ben B350 Prime M-A kullanıyorum acaba sorun olur mu?

Anakartımız aynı. Sıcaklıklar baya fark etti. Hatta benim arada bir işlemci çok ısındığından bilgisayar kapanıyordu onu da halletti. Benim gayet işime yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…