240Hz monitör önerisi

Kesinlikle tabii imkanınız varsa aldıktan sonra bir bilgisayarcıya gdin kontrol ettirin monitörlerde çok sorun olmaz 2.elde sadece biraz dikkat tecrübe.

Şu an VG249Q1R bunu kullanıyorum genelde CS2 oynuyorum. Öncen FPS yüksek almadığım için pek düşünmüyordum ama şu an 2 katından fazla FPS aldığım için 240Hz'lik 23-24 inç bir monitöre geçmek istiyorum . Malum piyasa fiyatları yüksek 10k ya kadar bir bütçem var önerebileceğiniz bir monitör var mı?
@815867
Attığınız etiketin bildirimi daha şimdi geldi.

Ulan konuda ki monitör önerileri ne böyle. Hepsi birbirinden beter. Hiçbirine bakmayın.
Bu monitörü alabilirsiniz. Daha düşük fiyatlı birşey isterseniz:
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsiniz.

Attığınız etiketin bildirimi daha şimdi geldi.

Ulan konuda ki monitör önerileri ne böyle. Hepsi birbirinden beter. Hiçbirine bakmayın.
Bu monitörü alabilirsiniz. Daha düşük fiyatlı birşey isterseniz:
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsiniz.
Samsungun kendi sitesinden filan mi ?
Birde 2. El konusunda ne düşünüyorsun hocam ?

Evet.
Eğitim indirimi için gereken şartlar burada yazıyor bakarsın.
Bütçeniz oldukça yüksek 2. el bakmanıza gerek yok.

Evet.
Eğitim indirimi için gereken şartlar burada yazıyor bakarsın.

Bütçeniz oldukça yüksek 2. el bakmanıza gerek yok.
Bu egitim indiriminden yararlanmak icin ogrenci olmaya gerek varmis sanirim malesef ben igrenci degilim 😄

Hocam peki mönitörde 2. El almak mantılımıdır?

Her firmanım her ürünü iyi değil tabi ondan dolayı zaten ürünü kullanan varsa yorumunu alıp tavsife edip etmediğini sormak için konu açıyorum
Dostum çok güzel bir konuya değindin.. Mesela ben aocla başladım g24sp2 24" aldım 1 sene sonra ekranda yatay çizgiler çıktı garantiye yolladım bu ürünü alan 100 kişiden 75 i bu sorunu yaşamış ve bana değişim ürünü bir üst model olan c27g4zxe modelini yolladılar oda 2 ay olmadan daha beyaz kırmızı yeşil mavi ekran döngüsüne girdi hiçbir türlü açılmadı onuda tekrardan yolladım şuan haber bekliyorum.. Aocun hiç sorunları olmaz denilemez önerdiğim monitör de güzel monitör ama belki sorun olabilir kullanmadan birşey demek doğru olmaz ama ben olsam alır denerdim.

2. el konusunda sıfır ürün alın hocam yarın çalışmaz paneli bozulur birşey olur muhattabınız olmaz aldığınız paraya tamir ettirmek zorunda kalabilirsiniz..

Dostum çok güzel bir konuya değindin.. Mesela ben aocla başladım g24sp2 24" aldım 1 sene sonra ekranda yatay çizgiler çıktı garantiye yolladım bu ürünü alan 100 kişiden 75 i bu sorunu yaşamış ve bana değişim ürünü bir üst model olan c27g4zxe modelini yolladılar oda 2 ay olmadan daha beyaz kırmızı yeşil mavi ekran döngüsüne girdi hiçbir türlü açılmadı onuda tekrardan yolladım şuan haber bekliyorum.. Aocun hiç sorunları olmaz denilemez önerdiğim monitör de güzel monitör ama belki sorun olabilir kullanmadan birşey demek doğru olmaz ama ben olsam alır denerdim.

2. el konusunda sıfır ürün alın hocam yarın çalışmaz paneli bozulur birşey olur muhattabınız olmaz aldığınız paraya tamir ettirmek zorunda kalabilirsiniz..
doğru haklısın 2.el için diğer konuda senin aldığın ürünün aynısını alırım aynı durum bende olmayabilir böyle durumlarda var tabi yinede insan bir tavsiye almak istiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı