240MM işlemci sıvı soğutma önerisi

ZiyaYumuk

Centipat
Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 3600, RX 5700 XT Nitro'lu bir sistem için CM H500 kasayı uygun gördüm. 240 mm sıvı soğutma alacağım kafam da iki seçenek var yani bütcemin yeteceği.

Ve.

Önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ikisinden birini düşünüyorum ilerleyen dönemlerde. Aerocool ile alakalı pek inceleme göremedim. Silverstone’la alakalı youtube’da gördüğüm kadarıyla f/p ürünü. Görüntü olarak da silverstone daha iyi bence.

Az daha biriktir dediğiniz arada 500 liralık fiyat farkı var ve aldığı sıvı soğutmayı Ryzen 3600 ile kullanacak.
Herhangi bir sıvı akmasinda Corsair ve Cooler Master parca fiyatlarını karsiliyor. 3600 ve diğer parçalarını, çok para biriktirip sıfır almasından iyidir 😉

Herhangi bir sıvı akmasinda Corsair ve Cooler Master parca fiyatlarını karsiliyor. 3600 ve diğer parçaların çok daha biriktirip sıfırdan almasından iyidir 😉
Hocam bu dedikleriniz yıllar önce oluyordu da şuan olacak bir şey değil Dark, Gamepower ya da Rampage değil bu markalar ne de olsa. Ayrıca 1000 liralık soğutucu alabilecek bütçesi olsa işlemcisi büyük ihtimal minimum 3700X olurdu arkadaşın. Yoksa herkes ister o soğutucuyu :)

Hocam bu dedikleriniz yıllar önce oluyordu da şuan olacak bir şey değil Dark, Gamepower ya da Rampage değil bu markalar ne de olsa. Ayrıca 1000 liralık soğutucu alabilecek bütçesi olsa işlemcisi büyük ihtimal minimum 3700X olurdu arkadaşın. Yoksa herkes ister o soğutucuyu :)
Bir kaç ay önce araştırma yaparsan Cooler Master açıklama yaptı. Forumda da bilgilendirmesini geçti. Yıllar önceye gitmeye gerek yok. Sıvı soğutma konusunda, NZXT, Corsair ve Cooler Master hariç diğer markalara sıcak bakmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı