24GN53A-B alınır mı?

Kaan Barbaros

Hectopat
Daha fazla  
Max 3000TL 144Hz 165Hz bir monitör arıyorum panel sıkıntı çıkarmasın gerisi önemli değil şu an TN panel kullanıcısıyım renklerden çok memnunum.
Ek olarak ASUS TUF VG247Q1A 165Hz VA panel monitör var kimisi, ghosting var diyor kimisi sağlam, bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.

TN panele o parayı vermek yerine Asus VP249QGR Monitör IPS alabilirsin.
Baktığın LG'nin FPS oyunlarında daha etkili olduğunu bilebilisin. Başka artısı yok benim gözümde.

ASUS alınmaz diye okudum Technopat sosyalde hem IPS tarafına iyi bakmıyorum göz yorması açısından renk takıntımda yok CS oynayayım yeter zaten şu an TN panel kullanıyorum.

ASUS alınmaz diye okudum Technopat sosyalde hem IPS tarafına iyi bakmıyorum göz yorması açısından renk takıntımda yok CS oynayayım yeter zaten şu an TN panel kullanıyorum.

Bende 10 sene TN kullandım. Meğer hiçbir faydası yokmuş dedim IPS monitöre geçince.
Bu arada göz yorgunluğu panel ile alakalı değil.
Parlaklık, renk ve konstrat oranı ile alakalı. Uzun süre parlak ışığa bakınca göz yorgunluğu olması doğal bir durum. TN panellerin parlaklık seviyesi düşük ve renkler soluk. Göz yorulana kadar sen uyuyorsun.
Yine de karar senin. LG marka olarak üstün. Baktğın model de fena sayılmaz.

Bende 10 sene TN kullandım. Meğer hiçbir faydası yokmuş dedim IPS monitöre geçince.
Parlaklık, renk ve konstrat oranı ile alakalı. Uzun süre parlak ışığa bakınca göz yorgunluğu olması doğal bir durum. TN panellerin parlaklık seviyesi düşük ve renkler soluk. Göz yorulana kadar sen uyuyorsun.
Hoca 2 3 tane seçeneğim var atsam bir fikir versen sorun olur mu?

Olur. Paylaş bakalım.
bu 75 hz bunu düşünme sebebim rekabetçi oynamamam. PS5'te hikayeli oyun ve PC'de genel olarak kod çalıştığım için yeterli diye düşündüğüm bir şey. Sizce mantıklı mı bu fikirle 75 hz almak?

bir de lenovo g24 ve asuslar var fakat bunlar hakkında bir fikrim yok.

şimdi bütçem kesin değil 4000 olursa ne yapabilirim 3000 olursa ne yapabilirim?

buna benzer bir konu açmıştım fakat tekrar açmamak için böyle bir yorumla sormanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.

Bu 75 Hz bunu düşünme sebebim rekabetçi oynamamam. PS5'te hikayeli oyun ve PC'de genel olarak kod çalıştığım için yeterli diye düşündüğüm bir şey. Sizce mantıklı mı bu fikirle 75 Hz almak?

Bir de Lenovo G24 ve ASUS'lar var fakat bunlar hakkında bir fikrim yok.

Şimdi bütçem kesin değil 4000 olursa ne yapabilirim 3000 olursa ne yapabilirim?

Buna benzer bir konu açmıştım fakat tekrar açmamak için böyle bir yorumla sormanın daha mantıklı olduğunu düşündüm.

Ben şu anlık LG almayı planlıyorum Amazon'da 2999TL 144Hz hem FPS hem hikayeli için yeter PS5 zaten 120Hz diye biliyorum.

TN'den şikayetçi değilim TN devam ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı