Burakbakrcc
Hectopat
Herkese merhaba. Arkadaşlar belirttiğim bütçe için bir hazır sistem bilgisayar almak istiyorum ama çok fazla anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
Herkese merhaba. Arkadaşlar belirttiğim bütçe için bir hazır sistem bilgisayar almak istiyorum ama çok fazla anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
Bu bi tık daha uygun olur,![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Sırf içinde 4070 var diye DDR4 sistem almak ne kadar mantıklı sence?
Yukarıda arkadaşların attığı sistemler için ne düşünüyorsunuz hocam?Sırf içinde 4070 var diye DDR4 sistem almak ne kadar mantıklı sence?
ek olarak soğutucu mu almam gerekiyorBu bi tık daha uygun olur,
![]()
METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Yukarıda arkadaşların attığı sistemler için ne düşünüyorsunuz hocam?
Hem daha ucuz, hem SSD daha iyi. Alanı bana yetiyor der ise sizin attığınızı alması daha mantıklı. ADATA 1 TB ekleyebilir, yazma olarak sistemde bulunan SSD'nin birazcık gerisinde kalıyor ancak pek hissetmez.Bu bi tık daha uygun olur,
![]()
METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
KUARK-DUAL/Intel Core i3 13100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COMMete-verse II alınmalı. Atılan 4070 sistem alınmaz çünkü DDR4. halihazırda DDR5 alabiliyorken DDR4 mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.