25.000 bütçe ile saat önerisi

Swoop38

Hectopat
Yer
USS Gerald R. Ford
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard:MSI Pro B650
CPU:Ryzen 5 7600
GPU:RTX 5070
RAM:32GB 6000MHZ
PSU:850W
SSD:1TB Samsung 970
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Saat sektörüne girmek istiyorum. Hem giyim olarak kendimi iyileştirmek adına dolabımı yenilerken saatlere de bir abim vasıtası ile bulaştım. Normalde moda markalarından bileklikler falan takardım (armani, tommy vs.) Ama saat zehrini alınca bazı saatler çok hoşuma gitmeye başladı.
Giriş seviye bir automatic saat öneriniz var mıdır?
Baktığım modeller: Tissot prx automatic (quartzlara hiç bulaşmayın dendi saat piyasasında) bir de orient kamasu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir quartz almak mantıksız değil. Birkaç senede bir pilinin değişmesi gerekiyor sadece. Tissot, citizen, orient giriş seviyesi için güzel markalar beğendiğiniz bir modelini alabilirsiniz. Attığınız modeller birbirinden çok farklı saatler. Hangisi hoşunuza gittiyse onu almakta fayda var. Önerim bir mağazaya gidip denemeniz. Orient bambino ve seiko presage modellerine de bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam tissot prx in quartz modelini alıp yanına bir de kamasu alabiliyorum ama prx in automatic modelini alırsam sadede onu alabiliyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Bu arada ikisi birbirinden farklı evet ikisini de kombinleyebileceğimi düşündüm hoşums gitti ve ikisi de kendi mekanizması çok hoşuma giden iki kodel ve marka. Ayrıca onerdiginiz modellere de bakacağım şimdiden sağ olun.

Hocam tissot prx in quartz modelini alıp yanına bir de kamasu alabiliyorum ama prx in automatic modelini alırsam sadede onu alabiliyorum sizce hangisi daha mantıklı?
Bu arada ikisi birbirinden farklı evet ikisini de kombinleyebileceğimi düşündüm hoşums gitti ve ikisi de kendi mekanizması çok hoşuma giden iki kodel ve marka. Ayrıca onerdiginiz modellere de bakacağım şimdiden sağ olun.
Veya orient in böyle bir modeli de var sizce nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı