25.000 TL Custom sistem önerisi

Bütçe
25.000

Selene

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2019
Mesajlar
510
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda monitör dahil sistem toplayacağım fakat sistemin Custom bir sistem olmasını istiyorum. White & Black konseptinde, genel olarak render ve oyun için kullanacağım YouTube için motovlog kanalı açacağım ve render tarafında işim daha çok olacak. Mesela sonrasında canlı yayında açabilirim buna ve dediğim konsepte uygun parça önerilerinizi bekliyorum sıvı soğutma kullanmak istiyorum gerçekten sisteme bakıldığında gerek renklerin uyumu gerek görünüş uyumu ve gerek parçaların kalitesi benim için çok önemli. Extra görünüş olarak Custom kablolar da kullanabilirim. Monitör olarak F/P sorunsuz 24 veya 27 inch 240 Hz monitör ve bir de extra olarak hot swappable bir klavye önerisi de yaparsanız eğer konsepte uygun çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf görünüş için değmez bence, böyle bir bütçe de donanıma yapılan harcama daha mantıklı olur. Hem fazla masrafı olur. Hem de ekran kartını da yapacaksanız, garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
Yok hocam öyle değil şöyle anlatayım donanımları sağlam seçip renkleri ile konsept yapmak istiyorum mesela asus marka anakart var çok sağlam ama renginin beyaz olmasını istiyorum, mesela bir başka örnek 3060 Ti olsun ama rengi siyah olsun tarzında bu tarz bir kasa dizmek istiyorum sıvı soğutmadan kastım da custom olanı değil borular tüpler değil normal 240 veya 360 mm radyatörlü gibi mesela extra kablolar görünüş olarak daha derli toplu duruyor vs bu tarz da bir şey yapmak istiyorum.
 
30K kadar çıkabilirim hocam.
Sistemi olabildiğince beyaz yapmaya çalıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı