25.000 TL ekipman önerisi

Bütçe
25.000
Arkadaşlar 25.000 TL bütçeyle klavye, mouse ve kulaklık almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Ne için kullanacaksın? Yayıncı mısın?

Arkadaşlar 25.000 TL bütçeyle klavye, mouse ve kulaklık almak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Mouse için tutuş ve el ölçün nedir?

Ne için kullanacaksın? Yayıncı mısın?

Mouse için tutuş ve el ölçün nedir?
Hocam palm grip 18-20 cm

Hocam palm grip 18-20 cm

Kalanınıda yersiniz hocam oyun beklentiniz var ise bunlar üzmez ama yayın falan yapılacaksa mikfrofonu güzel bir kulaklık veya mikrofon önerelim.

@EfeAkkaya @517298

Son düzenleme:

Kalanınıda yersiniz hocam oyun beklentiniz var ise bunlar üzmez ama yayın falan yapılacaksa mikfrofonu güzel bir kulaklık veya mikrofon önerelim.
Sağolun hocam dcde konuşmak için mikrofon yeterli

Klavye ve mouse olarak bunları öneririm. Mouse olarak pwnage stormbreaker için stok da bekleyebilirsin.

Sağ olun hocam DC'de konuşmak için mikrofon yeterli.

Mouse piyasanın en iyi palm grip i bende kullanıyorum ama claw ve elim küçük, klavye zaten manyetik ama Wraith'den alırsanız iade almıyorlar haberiniz olsun, kulaklığı da iyi biliyorum ama kulaklık hakkında fazla bilgim yok başkalarına sorarsanız iyi olacaktır.

Klavye ve mouse olarak bunları öneririm. Mouse olarak pwnage stormbreaker için stok da bekleyebilirsin.

Kulaklık ne öneriyorsun?

@517298

Sağ olun hocam DC'de konuşmak için mikrofon yeterli.

Benim attığım klavyenin Update sıkıntısı varmış hocamın önerdiği W75 analogu alın.

Hocam palm grip 18-20 cm.

Pulsar Xlite V3 eS vs Razer DeathAdder V3 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes mouse olarak boyuta göre karar vermeniz doğru olacaktır Pulsar'ın teknik özellikleri daha iyi ama servis konusunda dav3 Pro tercih ederim.

Benim attığım klavyenin Update sıkıntısı varmış hocamın önerdiği W75 analogu alın.

Pulsar Xlite V3 eS vs Razer DeathAdder V3 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes mouse olarak boyuta göre karar vermeniz doğru olacaktır Pulsar'ın teknik özellikleri daha iyi ama servis konusunda dav3 Pro tercih ederim.

Boyutları neredeyse aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı