Ekrem Keser
Kilopat
Biraz daha isteklerinizden bahsetmeniz lazım. Klavye boyutu, mouse tutuşu, Pad yüzeyi gibi.Merhaba,
Yeni bir bilgisayar toplamaya çalıştığımdan dolayı haliyle ekipmanlar içinde birkaç gündür araştırma içerisindeyim fakat bir türlü karar veremedim.
Razer, Logitech, MSI gibi markalarla çıktığım yolda Akko ve Aula gibi wraithesports vb gibi markalar da duydum ve yorumlarına baktım fakat her ürün için birileri iyi derken birilerinin memnun olmadığı yorumlar var. Dolayısıyla bu kararsızlığı sonlandırmak için bu konuyu açmak istedim.
Kablosuz olması şartıyla;
Klavye, mouse, kulaklık ve xxl boyutlu mouse pad önerilerinizi bekliyorum.
Fareyi claw grip kullanıyorum.
Rust, CS:GO, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynuyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler,
GPX 2 fiyatını hak eden bir ürün değil.Kulaklık SS Arctis Nova Pro, fare gpx 2, klavye ve mouse pad hakkında çok bilgim yok o yüzden öneride bulunmayacağım.
Biraz daha isteklerinizden bahsetmeniz lazım. Klavye boyutu, mouse tutuşu, Pad yüzeyi gibi.
GPX 2 fiyatını hak eden bir ürün değil.
Yanlış bilmiyorsam kronik sorunları da mevcut ve gereksiz bir fiyatı var aynı fiyata özel bir mouse alınıyor. (sınırlı stok bulunan)Hak etmemesinin tek sebebi plastik olması. Ben zaten Logitech diye önerdim.
Yanlış bilmiyorsam kronik sorunları da mevcut ve gereksiz bir fiyatı var aynı fiyata özel bir mouse alınıyor. (sınırlı stok bulunan)
Mouseyi claw grip olarak kullanıyorum bunu belirtmiştimBiraz daha isteklerinizden bahsetmeniz lazım. Klavye boyutu, mouse tutuşu, Pad yüzeyi gibi.
GPX 2 fiyatını hak eden bir ürün değil.
öneri için teşekkürler. razer viper v2 pro ile gpx 2 arasında gidip gelmiştim bir süre.Kulaklık SS Arctis Nova Pro, fare gpx 2, klavye ve mouse pad hakkında çok bilgim yok o yüzden öneride bulunmayacağım.
Mouseyi claw grip olarak kullanıyorum bunu belirtmiştim
Klavye boyutu ise %100 veya TKL olmasını istiyorum
öneri için teşekkürler. razer viper v2 pro ile gpx 2 arasında gidip gelmiştim bir süre.
Wraithesports sitesi üzerinden de mouselera bakıyorum hala kararsızım
mouse pad hakkında bir bilgim olmadığından yorum yapamadım. XXL boyutlarda güzel bir mouse pad arıyorum sadece.Delikli istemezsenizWLmouse Strider Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Klavye
Chilkey Slice75 HE Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Aktif satışta olan modeller Gateron Jade Pro switch yerine WuqueStudio Flux HE switch ile gelmektedir.Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza...wraithesports.com Bunlar manyetik switch rekabetçi oyunları önemseyerek oynuyorsanız alabilirsiniz ama benim önerim mekanik almanız.Sikakeyb Castle HM80 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mekanik tarafında güzel bir klavyedir.Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Kulaklık
Mouse pad hakkında bilgi vermemişsiniz o yüzden şimdilik öneri yapmıyorum.
SS Nova da güzeldir üzmez. Klavye tarafında attığım klavyelerde RGB mevcut. Pad tarafından iyi kaysın kafasındaysanız Klasse Pro üzmez ama kontrollü olsun dersenizMouse pad hakkında bir bilgim olmadığından yorum yapamadım. XXL boyutlarda güzel bir mouse pad arıyorum sadece.
Mouse olarak WL Strider ile Lamzu Maya arasında birini tercih edeceğim sanırım.
Klavyeler pek gözüme güzel gelmedi açıkçası. Biraz görsel olarak da tatmin etmesini istiyorum. RGB'den sanırım.
Kulaklık olarak SS Arctis Nova tercih edeceğim gibi duruyor.