25.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
25000
kardeşim monster babamın malı değil. karşısında dükkan açıp da kötüleyip müşterisini kapma derdinde de değilim :)
yapboz gibi gelişigüzel parçaları bir araya getirip adeta toplama olarak kalitesiz şekilde satıyorlar.
oyunu açmazsa iade garanti diye bir slogan bulmuşlar .çocuk kandırıyorlar sanki. yahu bunun soğutması malzeme kalitesi servisi vs bir sürü parametresi var. özelliklerine bakarak almak mantıklı oldugu kadar dediğim şeyler de önde geliyor.
 
Dün tesaduf bu laptopa bakarken vatan bana kupon vermisti 25.6K'a inmisti. Bence bu laptopta indirim kovala. i7 12700H+140W RTX 3060+MUX daha iyisi yok 25.6K'a. İlk firsatta da 500 TL'e 8 GB RAM alirsin toplamda 26K'a isi kapatmis olursun ama emin ol 1K yukselttigine cok degecek.
 
Kardeşim Monster babamın malı değil. Karşısında dükkan açıp da kötüleyip müşterisini kapma derdinde de değilim :)
Yapboz gibi gelişigüzel parçaları bir araya getirip adeta toplama olarak kalitesiz şekilde satıyorlar.
Oyunu açmazsa iade garanti diye bir slogan bulmuşlar. Çocuk kandırıyorlar sanki. Yahu bunun soğutması malzeme kalitesi servisi vs bir sürü parametresi var. Özelliklerine bakarak almak mantıklı oldugu kadar dediğim şeyler de önde geliyor.

Diğer markalar işlemciden tut ekran kartına kadar kendi üretip satıyor değil mi zaten? :D. Laf anlatmak ile uğraşmayacağım gidip Monster laptop almayın diye imza falan başlatın. Burada şu kötü bu kötü diyerek objektif olunmuyor, konuya da herhangi bir katkınız olmuyor.
 
Diğer markalar işlemciden tut ekran kartına kadar kendi üretip satıyor değil mi zaten? :D. Laf anlatmak ile uğraşmayacağım gidip Monster laptop almayın diye imza falan başlatın. Burada şu kötü bu kötü diyerek objektif olunmuyor, konuya da herhangi bir katkınız olmuyor.
güzel kardeşim yorumlarına baktım laptop konusunda benden bilgilisin ama benim de yaşadığım tecrübeler var. hadi senin başından geçti olur deme nette tonla sorun yaşayan adam var . bu konu benım de ilgi alanıma giriyor takip de ediyorum . legion 5 serisine kadar çıktım ona da bakıyorum artık .
adam 25 k bütçe ayırmış elbette olumsuz tecrübeleri okuması bizim de yazmamız katkı değil mi konuya ?
illa teknik detay vermeye gerek yok . burası forum insanlar faydalanma amacıyla giriyor.
 
Güzel kardeşim yorumlarına baktım laptop konusunda benden bilgilisin ama benim de yaşadığım tecrübeler var. Hadi senin başından geçti olur deme nette tonla sorun yaşayan adam var. Bu konu benım de ilgi alanıma giriyor takip de ediyorum. Legion 5 serisine kadar çıktım ona da bakıyorum artık.
Adam 25 k bütçe ayırmış elbette olumsuz tecrübeleri okuması bizim de yazmamız katkı değil mi konuya?
İlla teknik detay vermeye gerek yok. Burası forum insanlar faydalanma amacıyla giriyor.

Forumda öneri isteyen birisine direk gelip "Monster'den uzak durun" yazarsanız kimse sizi ciddiye almaz hocam. Eğer gelip Monster'in bazı modelleri sorunlu, özellikle Abra serisinden uzak durun. 20.4 Modeli Togfang kasa kullanıyor ve kronik sorunu yok, oturmuş bir model. Yine de Monster tavsiye etmiyorum şu şu sebepten deseniz zaten bende geri cevap yazmazdım. Fakat sizin yaptığınız direk Markayı kötülemek. Şimdiye kadar kullanmadığım marka yoktur, her markanın kronik arızalı ve tavsiye edilmeyen modelleri var. TR de hiçbirinin yetkili servisi iyi değil, Monster yine de bana göre diğerlerinden daha çok ilgileniyor. Tulpar 20.4 ve 20.5 alınabilir ve kronik sorunu olmayan modellerdir, sorunlu olsa önermeyiz. Forumlarda aratırsan da binlerce ASUS MSI vb laptop alıp sorun yaşayan insanlar görebilirsin, Monster alanlar sorun yaşamıyor sadece, yani objektif olmak önemli. İyi geceler dilerim 🌹
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı