Arkadaşlar benim kuzenim uzun zamandır bilgisayar almak istiyordu. Yani 1 seneden fazladır bilgisayar almak istiyordu şükür eline bütçe geçti ve elinde klavyesinden monitöre kadar hiçbir şey yok. Yani klavye mouse hoparlör kulaklık monitör ve kasa alacağız. 25.000 TL yeterli midir hepsine? Oynayacağı oyunlar da AAA oyunlar değil GTA 5, Valorant, LoL tarzı oynuyor. İyi sosyaller.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Kalan para ile soğutucu ve diğer ekipmanlar alınabilir.Monitör için ayrı bir bütçe lazım.
Evet. O sistemi unutmuşum. Eğer kuzeninizin NVIDIA takıntısı varsa alınabilir. Ya da bütçeyi aşamıyorsa. Çünkü 6800XT'yi 12400F 1080p de besleyemez en az 2 k monitörde lazım.
Evet. O sistemi unutmuşum. Eğer kuzeninizin NVIDIA takıntısı varsa alınabilir. Ya da bütçeyi aşamıyorsa. Çünkü 6800XT'yi 12400F 1080p de besleyemez en az 2 k monitörde lazım.
Kuzenim bilgisayardan fazla anlamadığı için bu tur işleri bana bıraktı ben de size güvenip yazdım bu yüzden takıntısı falan olmaz merak etmeyin. Monitör için ise gerekirse bütçesine yardımcı olup 2K monitör alırız ekipmanda kulaklık hariç idarelik parçalar alırız.
Kuzenim bilgisayardan fazla anlamadığı için bu tur işleri bana bıraktı ben de size güvenip yazdım bu yüzden takıntısı falan olmaz merak etmeyin. Monitör için ise gerekirse bütçesine yardımcı olup 2K monitör alırız ekipmanda kulaklık hariç idarelik parçalar alırız.