Çok düşünmeden seçtim ve uğraşmadım. Eğer bunun üzerine uğraşmak isteyenler varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Çalışır mı diye soruyorum, eğer çalışmıyorsa bu hatanın neden kaynaklandığını belirtiniz. Önerlieri bekliyorum CPU'yu boş verin.
ELITE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Çok düşünmeden seçtim ve uğraşmadım. Eğer bunun üzerine uğraşmak isteyenler varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Çalışır mı diye soruyorum, eğer çalışmıyorsa bu hatanın neden kaynaklandığını belirtiniz. Önerlieri bekliyorum CPU'yu boş verin.
ELITE-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX6700XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.365,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 506,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!