25.000 TL'ye kadar Android telefon önerisi

emb123

Centipat
4 yıl boyunca Samsung Galaxy M31s kullandım. Amoled yanıkları, arka kapak çizikleri ses cızırtısı gibi kronik problemleri çok olan bir modeldi. İki gün önce arıza verdi. Telefon açılış ekranında kalıyor. Henüz arızası bilinemedi. Tatilden dönünce bilindik güvenilir telefona vereceğim ancak kronik problemli olması beni endişelendiriyor. 4000tl'den yüksek bir ücret istenecekse yaptırmaktansa yeni almak mantıklı mı diye düşünüyorum.
Bu modeli aratmayacak ancak kullanım süresince M serisi gibi üzmeyecek, 25 bine kadar Android telefon tavsiyesi bekliyorum.
Teşekkürler.

4 yıl boyunca Samsung Galaxy M31s kullandım. AMOLED yanıkları, arka kapak çizikleri ses cızırtısı gibi kronik problemleri çok olan bir modeldi. İki gün önce arıza verdi. Telefon açılış ekranında kalıyor. Henüz arızası bilinemedi. Tatilden dönünce bilindik güvenilir telefona vereceğim ancak kronik problemli olması beni endişelendiriyor. 4000TL'den yüksek bir ücret istenecekse yaptırmaktansa yeni almak mantıklı mı diye düşünüyorum.
Bu modeli aratmayacak ancak kullanım süresince M serisi gibi üzmeyecek, 25 bine kadar Android telefon tavsiyesi bekliyorum.
Teşekkürler.

Bütçe 25 Bin diye illa 25 Binlik telefon olacak değil yani evet 25bine kadar verebilirim ama aradığım şey en mantıklı telefon örneğin kimisi S21FE 2.nesil 18bine mantıklı diyor bunun gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı