25.000 TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

FPS tarzı oyunlar bazen Lost Ark bazen hikaye tabanlı, özellikle GTA 5'te rol yapıyorum ( FiveM değil ). Ekstra olarak video edit vb işlerle uğraşıyorum.

Hocam o bütçede size maksimum monitörle ortalama 3060 Ti gelir ve 3060 Ti ile 6750 XT testlerine bakabilirsiniz 6750 XT fazlasıyla yeterli attığım sistemi alabilirsin.

Hocam o bütçede size maksimum monitörle ortalama 3060 Ti gelir ve 3060 Ti ile 6750 XT testlerine bakabilirsiniz 6750 XT fazlasıyla yeterli attığım sistemi alabilirsin.
Monitör çok önemli değil 6750XT'li alacağım yüksek ihtimalle.

Eki Görüntüle 1787719

Eki Görüntüle 1787721

Sistem bu bunu alın yaptığım özelleştirmeleri yapın anakartı ve SSD'yi değiştirdim.
Monitörde
Ya da https://www.hepsiburada.com/aoc-24-...g-sync-va-fhd-gaming-monitor-p-HBCV00001210FJ

Bunu alın.

Kaç sene AMD kullandım alabilirsin almazsan boşa para verirsin attığım 6750 XTli sistem 3070 Ti'yi bile geçer.

Hocam biraz daha araştırdım bu sistemi almak daha mantıklı olmaz mı? Neredeyse aynı fiyata geliyor.

İçinde bir kaç düzenleme yaptım sadece.

Ek olarak genel olarak AMD ekran kartlarında yaşanan wattman sorunlarından korkuyorum. Servis vb işleri en az 1-1.5 ay sürecektir, işimi garantiye almak istiyorum siz daha önce yaşadınız mı bu tarz sorunları?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı