25.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
25.000
X7 Pro almaya karar verirsen yurt dışı al bence direnç kayıt yaptırırsın paran cebinde kalır.

Yani hocam S24 FE de 25W 2025 yılında şaka gibi haklısınız.

POCO oyunda daha iyi ama uzun omurlu bir cihaz degil. Ciddi performans dususleri yasmaniz muhtemel. S24FE kullanıyorum Game Booster+ i acip performansi otomatik yonet i kapatinca dusus olmuyor. S24FE almaniz en mantiklisi olur.

POCO oyunda daha iyi ama uzun omurlu bir cihaz degil. Ciddi performans dususleri yasmaniz muhtemel. S24FE kullanıyorum game booster+ i acip performansi otomatik yonet i kapatinca dusus olmuyor. S24FE almaniz en mantiklisi olur.

Hocam S24 FE hem güncelleme hem de kamera bakımından göze çarpıyor ama net oyunda performans düşüşleri var aklımda POCO alırsam kaç yıl gider diye bir soru var sizce ne kadar gider.

Hocam S24 FE hem güncelleme hem de kamera bakımından göze çarpıyor ama net oyunda performans düşüşleri var aklımda POCO alırsam kaç yıl gider diye bir soru var sizce ne kadar gider.
3,4 sene gider, iyi kullanırsan artarda, bu fiyattaki her telefon iyi gider. S24 fe de aynı şekil.

Vivo V30 önerebilirim hocam. Pil performansı, kamera kalitesi, oyun kalitesi gerçekten iyi. HDR 60FPS'e kadar açılabiliyor. Config ile 120FPS yaparsanız rahatlıkla oynayabilirsiniz drop yemeden. Bende Vivo V30 kullanıyordum gayet sağlam cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…