25.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
25.000

Karaked7960

Hectopat
Daha fazla  
Yeni telefon alacağım J7 2016'dan geçiyorum. 25.000 TL'ye kadar çıkabilirim. POCO X7 Pro bakıyorum. PUBG oynarım Instagram ve diğer sosyal medya uygulamalarında takılırım. Film izlerim. Dengeli kullanıcıyım ama oyun oynadığım zaman 4-5 saat arası oynayabiliyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefon alacağım J7 2016'dan geçiyorum. 25.000 TL'ye kadar çıkabilirim. POCO X7 Pro bakıyorum. PUBG oynarım Instagram ve diğer sosyal medya uygulamalarında takılırım. Film izlerim. Dengeli kullanıcıyım ama oyun oynadığım zaman 4-5 saat arası oynayabiliyorum. Tavsiyelerinizi beklerim.
S24 fe kamera istiyorsan, yoksa Poco x7 proda işini görür ama kamerası iyi değil.

O zaman X7 Pro alabilirsin, kamerası idare eder hiç olmasa da. Oyun oynayacaksan gayet iyi performans verir hem bataryası da çok iyi.

Yani ben de öyle düşünüyorum yoksa S24 FE en iyi seçenek fakat belirttiğim gibi performansını koruyamıyor.

4-5 saat oyunda S24 FE çok stabil çalışmaz ısınma yapar.

Anladım hocam Exynos'dan kaynaklı sorun maalesef teşekkürler.

PUBG diyorsun, 4-5 saat oyun oynuyorum diyorsun Samsung tatmin etmez seni sana POCO X7 Pro gider 90W şarj adaptörü olması 6000 mAh olması işlemcisi zaten PUBG'de 120 FPS ekranıda öyle kötü falan değil HDR10 desteği var 68 milyar renk 446PPI ekran 3200 nit parlaklık film izlerkende üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı