25.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
25.000
PUBG diyorsun, 4-5 saat oyun oynuyorum diyorsun Samsung tatmin etmez seni sana POCO X7 Pro gider 90W şarj adaptörü olması 6000 mAh olması işlemcisi zaten PUBG'de 120 FPS ekranıda öyle kötü falan değil HDR10 desteği var film izlerkende üzmez.

Yani hocam S24 FE de 25W 2025 yılında şaka gibi haklısınız.

POCO oyunda daha iyi ama uzun omurlu bir cihaz degil. Ciddi performans dususleri yasmaniz muhtemel. S24FE kullanıyorum Game Booster+ i acip performansi otomatik yonet i kapatinca dusus olmuyor. S24FE almaniz en mantiklisi olur.

Yani hocam S24 FE de 25W 2025 yılında şaka gibi haklısınız.

1 saat 10 dakikada doluyor sarji sarji. Ve 1 buçuk saate yakin oyun oynadigim gunde bile 10 saat ekran suresi gordum batarya performansi boytuna gore cok iyi. Exynos 2400 aşırı verimli calisiyor.

POCO oyunda daha iyi ama uzun omurlu bir cihaz degil. Ciddi performans dususleri yasmaniz muhtemel. S24FE kullanıyorum game booster+ i acip performansi otomatik yonet i kapatinca dusus olmuyor. S24FE almaniz en mantiklisi olur.

Hocam S24 FE hem güncelleme hem de kamera bakımından göze çarpıyor ama net oyunda performans düşüşleri var aklımda POCO alırsam kaç yıl gider diye bir soru var sizce ne kadar gider.

Vivo V30 önerebilirim hocam. Pil performansı, kamera kalitesi, oyun kalitesi gerçekten iyi. HDR 60FPS'e kadar açılabiliyor. Config ile 120FPS yaparsanız rahatlıkla oynayabilirsiniz drop yemeden. Bende Vivo V30 kullanıyordum gayet sağlam cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı