25.000 TL'ye R5 5600X için ekran kartı önerisi

Bütçe
25.000₺
bence en mantıklısı bütçe varsa işlemci anakart ve ramleri satıp ddr 5 ve güncel sokete güncellemek olur.

Bana sistemi güncellememi söylüyorsunuz ilerleyen zamanlarda güncelleyebilirim. Bana şuan için işime yarıcak ileriye dönük 1080p de çalışıcak ekran kartı önerin şuanki sistemi en fazla 1 sene daha kullanırım bunu düşünerek yazar mısınız

Bana sistemi güncellememi söylüyorsunuz ilerleyen zamanlarda güncelleyebilirim. Bana şu an için işime yarayacak ileriye dönük 1080p de çalışacak ekran kartı önerin şu anki sistemi en fazla 1 sene daha kullanırım bunu düşünerek yazar mısınız?

Dostum o zaman ikinci el 6700XT falan bak fiyatları çok uygun ve bu çözünürlükte her işini görür. Sistemi önümüzdeki yıl komple değiştirirsin olur biter.

Bana sistemi güncellememi söylüyorsunuz ilerleyen zamanlarda güncelleyebilirim. Bana şu an için işime yarayacak ileriye dönük 1080p de çalışacak ekran kartı önerin şu anki sistemi en fazla 1 sene daha kullanırım bunu düşünerek yazar mısınız?

Hocam 4070 alabilirsiniz yer yer darboğaz olur ama ileride sistemi güncelleyip bir de monitör aldığınız zaman tadından yenmez.

İşlemciyi değişecekseniz RX 7900 XT alınır. 1080p de çok güzel sonuçlar veriyor. Ryzen 7 5800 X3D ile çok güzel ikili olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı