25.000 TL'ye sistem önerisi

ciddibiri

Kilopat
Selamlar,
25.000₺ ye kadar sistem bakıyorum. Maksimum birkaç bin ₺ geçebilir lakin daha da aşabileceğim bir bütçe yok. İşlemciyi Intel ve ekran kartını da NVIDIA kullanabileceğim bir sistem tavsiyende bulunabilir misiniz? Müteşekkir olurum, şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller...

INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti-H610M H V2 DDR4-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa PSU olarak iyi değil ama bu olabilir.

İşlemci'de AMD tarafını düşünürseniz;

INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3070 Ti-H610M H V2 DDR4-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa PSU olarak iyi değil ama bu olabilir.

İşlemci'de AMD tarafını düşünürseniz;

Hocam ilk linkteki mesela kasa ve PSU neyi kötü onu algılayamadım. Uzun zamandır sistemler ile ilgilenmediğimden yabancı kalıyorum. Bilgilerini aktarırsan sevinirim.

Hocam ilk linkteki mesela kasa ve PSU neyi kötü onu algılayamadım. Uzun zamandır sistemler ile ilgilenmediğimden yabancı kalıyorum. Bilgilerini aktarırsan sevinirim.

Power Boost markası kullandığı parçaları düşündüğümüzde iyi olmadığı söylenen bir marka. Birebir kullanıcısı olmadım ama sosyalde ve diğer forumlarda kullanıcıların yorumlarını gördüklerim üzerine iyi olmadığını biliyorum. Genelde daha güvenli olması adına daha güvenli markalara yöneliyoruz. Kasa konusunda ise genel olarak hava akışı bakımından iyi olmuyor tabii bu model üzerinde birebir görmediğim için bir şey diyemiyorum bir bakmak gerekiyor. Kasa durumu kurtarsa da PSU güvenilir olması açısından değişebilir daha iyi bir marka ile bu haliyle de kullanılır elbette ama daha güvenilir olması bakımından sonuçta sistemlerimizi emanet ediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı