25.000 TL'ye sistem veya laptop önerisi

shiatai

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 20 25kya içinde klavye vs. şey olan masaüstü bilgisayar toplayabilir miyiz? GTA vs gibi oyunları açacak veya 20 25kya güzel bir laptop alınır mı? Bu tarz şeyler hakkında bilgim 0, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ryzen 5600
B550 mainboard
16 GB DDR 4 RAM
RTX 3060 veya RTX 4060 GPU
Kasa SSD Klavye Mouse

Arkadaş güzel bir sistem önermiş fakat ekran kartı olarak 6700 XT'yi önerebilirim 4060 yerine.

25.000 TL'ye masaüstü sistem almak, 25.000 TL'ye laptop almaktan daha iyi olur. Bir yere taşımanız gerekir mi sürekli, öğrenci misiniz?

Bu sistem tercih edilebilir 17.000 TL'ye. Fiyatı çok iyi. PSU değiştirilmesi gerek tabii orası ayrı mesele ama dert değil, değiştirirsiniz.

Evet öğrenciyim hem taşıyabilmek hemde valo gibi oyunları rahat oynamak istiyorum

Evet öğrenciyim hem taşıyabilmek hem de Valorant gibi oyunları rahat oynamak istiyorum.

Ne kadar öğrenci olsanda oyun oynamak için o bütçede alsan dahi rahatça oynayamazsın sorun kasmasından ziyade ısınması ve bir sürü sorunlarla senin canını sıkar hiç uğraşmaya değmez masaüstü al keyfine bak mutlu ol.

Peki bana direkt hazır bir sistemi linkle atabilir misiniz utopya gibi yerlerden.

Hocam daha siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki nasıl öneri yapalım. Lise öğrencisiyseniz masaüstü mantıklıdır oyun da oynayacaksanız. Üniversite öğrencisiyseniz okul için de lazım olur laptop alın. Masaüstü önereceksem ikinci el parça parça toplayacak kadar araştırırsanız rx6800xt, ryzen 5 5600 Asus 600b serisi anakart Corsair 2.8 ram 512 GB Samsung Evo ssd bunları toplayabilirsiniz ikinci el temizinden bulun parçaları. Eğer bütçe artarsa r5 7500 f de olabilir. Sıfır hazır sistem alacaksanız yukarıdaki atılan sistem mantıklı. kasayı ve güç kaynağını değiştirin xigmatec olarak değişin. İmkanınız olduğunda anakartı ve işlemciyi satıp r5 5600 olarak güncellersiniz sistemi.

4060 6700XT ile normal FPS değerlerinde ortalama aynı fakat DLSS ile 4060 tokatlıyor.

DLSS konusuna girersek biraz karışık olabilir durumlar AFMF 2 FSR 3 gibi teknolojilerle kendini geliştiriyor AMD hem ucuz hem cok daha iyi olacak gibi bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…