25.000₺'ye uzun süre götürecek sistem önerisi

• Konuyu başlatan UDGray
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.205
Edit: Şimdi baktım reset tuşuymuş. ARGB fanların aslında değiştirilebilir olması lazım. Bilemedim şimdi. Benim kasam Rampage. Onda reset tuşu yerine led ayarlama tuşu var.
Kasanın üstünde bir tuş var ufak, onunla değişmiyor mu ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-17 133457.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 133457.png
    325,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Edit: Şimdi baktım reset tuşuymuş. ARGB fanların aslında değiştirilebilir olması lazım. Bilemedim şimdi. Benim kasam Rampage. Onda reset tuşu yerine LED ayarlama tuşu var.
Kasanın üstünde bir tuş var ufak, onunla değişmiyor mu?

Orada sadece reset yazıyor Xigmatek kasada. LED yazıyor bazı kasalarda bunda göremediğim için hiç denemedim basmayı akşam bir denerim teşekkürler hocam.

Orada sadece reset yazıyor Xigmatek kasada. LED yazıyor bazı kasalarda bunda göremediğim için hiç denemedim basmayı akşam bir denerim teşekkürler hocam.
Biraz baktım da ne manuelinde, ne de başka bir yerde led kontrolüyle alakalı bir şey yok. Yazılım da yok. Büyük ihtimalle şu haliyle bir şey yapılamıyor. RGB kontrolcüsü almak lazım sanırım. ID-Cooling HA-02 8-Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü

Biraz baktım da ne manuelinde, ne de başka bir yerde led kontrolüyle alakalı bir şey yok. Yazılım da yok. Büyük ihtimalle şu haliyle bir şey yapılamıyor. RGB kontrolcüsü almak lazım sanırım. ID-Cooling HA-02 8-Port Fan Çoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü
Teşekkür ederim. Böyle kullanmaya devam o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı