25.0000 TL'ye kadar R5 5600X için ekran kartı önerisi

Bütçe
25000

mkara6083

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar AMD Ryzen 5 5600X işlemcim var ve 2K monitöre sahibim genellikle Hikayeli oyunlar oynuyorum, bunun için sizlerden NVIDIA kanadından ekran kartı önerisi istiyorum.
Not: Bütçem en fazla 25.000 TL'ye kadar.

Sistem özelliklerim;
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
Anakart: ASUS Prime B550 m k II.
RAM: G.Skill Ripjaws V 3600 MHz CL18 2x16,

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bu fiyat bandında rakipsiz bir öneri. NVIDIA'nın muadil kartlarından çok daha uygun. Mutlak bir şekilde NVIDIA olması zorunlu değilse her açıdan daha rasyonel her açıdan daha iyi bir tercih.

Öncelikle herkese selamlar AMD Ryzen 5 5600X işlemcim var ve 2K monitöre sahibim genellikle Hikayeli oyunlar oynuyorum, bunun için sizlerden NVIDIA kanadından ekran kartı önerisi istiyorum.
Not: Bütçem en fazla 25.000 TL'ye kadar.

Sistem özelliklerim;
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
Anakart: ASUS Prime B550 m k II.
RAM: G.Skill Ripjaws V 3600 MHz CL18 2x16,

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sistemi satıp ekran kartı bütçenizle birleştirip hazır sistem de düşünebilirsiniz, hem tüm parçalar güncellenmiş olur hem de 4070 tarzı bir ekran kartına geçmiş olursunuz tabi uygun bir sistem beklemek durumunda kalırsınız. Arkadaşın attığı kart ta mükemmel. 4070 super muadili diye hatırlıyorum biraz daha kötü tabi.

@EfeAkkaya AMD severim 7000 seriside iyidir ama AMD 6000 serisinden sonra çok az geliştirdi kendini. NVIDIA DLSS 3.5 3.7 derken solladı geçti. DLSS 2.5 FSR 3.1'den daha iyi gösteriyor. NVIDIA DLSS Ultra performans = FSR kalite modu. NVIDIA 10 yıllık kartlara bile destek sunuyor. AMD'den iyi olduğu özellikler say say bitmez. AMD 2 şeyi daha iyi yapıyor oda performans ve VRAM. 2024'te 5-10 FPS fazla diye AMD mi alalım yani. Eski 6600xt kullanıcısı olarak söylüyorum. @DustuTolerans

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam RX 7900 GRE genel olarak daha iyi bir oyun performansı sunuyor ve görebileceğiniz üzere çoğunlukla daha düşük derecelerde çalışıyor. Fiyatının daha uygun olması ve VRAM avantajı da cabası. Elbette 4070S de harika bir kart ama bu şartlar altında tercihim RX 7900 GRE olurdu.

@bluerr "beğenmeme" ifadesi çok kabaca durabilir diye sonradan değiştirdim hocam, size çok zıtmışım gibi görünüyordu 😃 Dediğim gibi; 4070S gerçekten çok iyi bir kart. Ben sadece sizden farklı düşünüyorum ve yukarıda düşüncelerimi belirttim. 💙

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı