Trixklegend Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Laptop alırsam eğer https://www.hepsiburada.com/hp-vict...QyJaz6EZasUrXGStTzLjZNWNdUvwsGagaAu34EALw_wcB alacağım. Masaüstü alırsam tavsiye sistem almak zorundayım. Sizce ne yapmalıyım? Bu fiyata monitör ve klavyede dahil.
Laptop alırsam eğer https://www.hepsiburada.com/hp-vict...QyJaz6EZasUrXGStTzLjZNWNdUvwsGagaAu34EALw_wcB alacağım. Masaüstü alırsam tavsiye sistem almak zorundayım. Sizce ne yapmalıyım? Bu fiyata monitör ve klavyede dahil.
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 516 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Trixklegend dedi: Laptop alırsam eğer https://www.hepsiburada.com/hp-vict...QyJaz6EZasUrXGStTzLjZNWNdUvwsGagaAu34EALw_wcB alacağım. Masaüstü alırsam tavsiye sistem almak zorundayım. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu butcelerde laptop tatmin etmez. Masaustu bak bence.
Trixklegend dedi: Laptop alırsam eğer https://www.hepsiburada.com/hp-vict...QyJaz6EZasUrXGStTzLjZNWNdUvwsGagaAu34EALw_wcB alacağım. Masaüstü alırsam tavsiye sistem almak zorundayım. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu butcelerde laptop tatmin etmez. Masaustu bak bence.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 443 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 her türlü masaüstü tavsiye sistem aynı fiyattaki laptoptan daha iyidir .
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 488 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2025 #4 Öğrenciysen ve konum vs değiştiriyorsan laptop Ama sadece oyun oynuyorum vs diyorsan masaüstü
eyup9289 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 İ5 12.nesil RTX 2050 Laptop GPU 8 gb ram Everest switch klavye İnca IMG 339 İnca mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2025 #5 Bu bütçeye laptop alınmaz hocam var ama günlük kullanımda bile kasar masaüstü daha iyi düşük bütçeye karşı.
Bu bütçeye laptop alınmaz hocam var ama günlük kullanımda bile kasar masaüstü daha iyi düşük bütçeye karşı.
Trixklegend Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #6 IhateplasmaX dedi: Bu butcelerde laptop tatmin etmez. Masaustu bak bence. Genişletmek için tıkla... küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Nalkapon dedi: her türlü masaüstü tavsiye sistem aynı fiyattaki laptoptan daha iyidir . Genişletmek için tıkla... küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz?
IhateplasmaX dedi: Bu butcelerde laptop tatmin etmez. Masaustu bak bence. Genişletmek için tıkla... küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Nalkapon dedi: her türlü masaüstü tavsiye sistem aynı fiyattaki laptoptan daha iyidir . Genişletmek için tıkla... küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz?
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 516 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #7 Trixklegend dedi: Küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene de masaustu daha makul. Ikinci el dusunursen daha da tatmin eder.
Trixklegend dedi: Küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Küçük bir düzenleme yaptım bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gene de masaustu daha makul. Ikinci el dusunursen daha da tatmin eder.
Trixklegend Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #8 IhateplasmaX dedi: Genede masaustu daha makul. Genişletmek için tıkla... bana bir tane hazır sistem önerebilir misiniz? (Monitörü IPS ekran olması ve 100 Hz altında olmaması önceliğim. Klavye pek önemli değil.)
IhateplasmaX dedi: Genede masaustu daha makul. Genişletmek için tıkla... bana bir tane hazır sistem önerebilir misiniz? (Monitörü IPS ekran olması ve 100 Hz altında olmaması önceliğim. Klavye pek önemli değil.)
IhateplasmaX Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 516 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #9 Trixklegend dedi: bana bir tane hazır sistem önerebilir misiniz? (Monitörü IPS ekran olması ve 100 Hz altında olmaması önceliğim. Klavye pek önemli değil.) Genişletmek için tıkla... Suan piyasa hakkinda bilgim yok. @Xitana @efebatiin @YüzbaşıJohnPrice yardimci olur.
Trixklegend dedi: bana bir tane hazır sistem önerebilir misiniz? (Monitörü IPS ekran olması ve 100 Hz altında olmaması önceliğim. Klavye pek önemli değil.) Genişletmek için tıkla... Suan piyasa hakkinda bilgim yok. @Xitana @efebatiin @YüzbaşıJohnPrice yardimci olur.
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 27 Temmuz 2025 #10 Evde yer varsa ve taşımayacaksan özellikle bu bütçede kesinlikle masaüstü.