25-26 bin TL hazır sistem önerisi

xTentecon

Femtopat
Merhaba. Bütçe 25 bin TL içinde NVIDIA olması şart işlemci fark etmez önerilerinizi bekliyorum.

Aynısını önermeye gelmiştim. Bütçesin göre parçalar gerçekten çok kaliteli.

1-2 Parça bütçeye göre yükseltilip FPS artışı yaşanabilir. Bana kalsa potansiyelden işlemci 5600X e yükseltilip 3200 MHz RAM'ler 3600 ile değiştirildikten sonra 1 TB Samsung SSD olarak güncellenebilir.

1-2 Parça bütçeye göre yükseltilip FPS artışı yaşanabilir. Bana kalsa potansiyelden işlemci 5600X e yükseltilip 3200 MHz RAM'ler 3600 ile değiştirildikten sonra 1 TB Samsung SSD olarak güncellenebilir.
Bu bütçe dahilinde yapılabilir fakat işlemciyi 5600x yapmaya gerek yok. Sistemin performansına etki etmeyeceği gibi ekstra iyi bir soğutma ihtiyacı doğar. AMD'nin X işlemcileri keyfi işlemciler. İyi paran vardır çok iyi bir soğutma alırsın, hız aşırtma denemeleri yaparsın vs. veya rekabetçi oyuncusundur ve FPS'ler senin için çok mühimdir. Ancak bu gibi durumlarda tercih edilmesi mantıklı oluyor. Bakın 7600x ile 7600 arasındaki farka onda da aynı terane. İşlemcinin performansı tdp değerini arttırıp frekans yükseltmekle kayda değer şekilde artmıyor maalesef.

Sistemler konusunda Gaming gen TR hakkında ne düşünüyorsun güvenilir mi yoksa bir sorun çıktığında bakmıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…