8GBlik ekran kartı buradaki.Anakart, SSD yukselt.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
8 GB'lik ekran kartı buradaki.
Ee yani? 1080p için 8 GB yeterli.8GBlik ekran kartı buradaki.
Yaklaşık 25-28 bin TL param bulunuyor, uzun süre kullanabileceğim hazır sistem arıyorum. Öncelikli amacım 1080p monitörüm olduğundan dolayı 1080p high-Ultra ayarlarda oyun oynamak. Bütçeden dolayı aklımda 4060 Ti 16 GB ekran kartı var fakat 4070'li bir sistemin de indirime girebilmesi olası bir durum. Malum Black Friday olduğundan dolayı Kasım indirimleri var ve gelmeye devam edecek. ModArt, PC hocası, Donanım Arşivi kasım ayına özel indirimli F/P sistemler çıkartacak. Beklemem mantıklı mı olur?
Şu anda ortalıkta bir sürü optimizasyon sorunu olan oyunlar var bu yüzden bazılarında 8 GB VRAM'ı geçtiğinden dolayı ayar düşürmek zorunda kalınıyor ve ileride çıkacak oyunlarda da aynı sorun ortaya çıkacaktır. Şu anda QHD ekranım olmadığından dolayı FHD kullanıyorum ama bu ileride yükseltme yapmayacağım/yapamayacağım anlamını taşımıyor. O yüzden konuda 4060 Ti 16 GB'lik versiyonundan bahsettim.
Peki bu sistemde yükseltmem gereken anakart hangisi olmalı ve ramleri yükseltmeli miyim? Ayrıca uzun vadede 1080p de herhangi bir sorun çıkartır mı?Anakart, SSD yukselt.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr