25-35 bin TL arası hazır veya toplama sistem önerisi

Eagle modelinde 16 faz var
V2 modelinde 11 faz var

Bu 5 faz farkı bir fark yaratmaz mı?

Şimdi şöyle açıklayayım B650 Eagle AX de 2x6+2+2 faz var Gaming X AX de 8+2+2 faz var. Sizin baktığınız model normal Gaming X AX modeli. V2 modeli 8 faz normal olması nedeniyle 2x6'dan daha iyi bir soğutma performansı veriyor. + Fazlar zaten aynı.

Şimdi şöyle açıklayayım B650 Eagle AX de 2x6+2+2 faz var Gaming X AX de 8+2+2 faz var. Sizin baktığınız model normal Gaming X AX modeli. V2 modeli 8 faz normal olması nedeniyle 2x6'dan daha iyi bir soğutma performansı veriyor.

Anladım, epey de aratınca direkt düz modeli çıkıyor.

İncehesap da stok bekleyeyim biraz yakın zamanda gelmezse Eagle modelini alayım o zaman. Eğer bizdehesapli sitesi güvenilirse oradan alırım direkt bilgin var mı acaba site hakkında?

Anladım, epey de aratınca direkt düz modeli çıkıyor.

İncehesap da stok bekleyeyim biraz yakın zamanda gelmezse Eagle modelini alayım o zaman. Eğer bizdehesapli sitesi güvenilirse oradan alırım direkt bilgin var mı acaba site hakkında?

Eagle modelini tercih etmenizi öneririm. Dediğim gibi iki kartta memnun eder aman aman bir fark yok.

Biraz konudan bağımsız olacak ancak aynı konu başlığı altında başka mesaj açamıyorum.

Kasanın fanlarını ana karta takıyordum. ARPG 3 pinli olanı taktım ancak sadece 3 pin içeren başka bir kablo daha var(fotoğrafını koydum). Tahminimce SYS_FAN kısmına takılacak ancak anakarttaki tüm SYS portları 4 pinli. Fanlardan gelen kabloyu 4 pinli slota takınca 4. boşta kalcak olan PWM pini esneme yapıyor. Doğru gibi gelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    192 KB · Görüntüleme: 9
  • bb.jpg
    bb.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 9

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı