25-35 bin TL hazır sistem önerisi

Babapro2121

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla bilgim olmadığı için buraya yazmaya karar verdim 25-35k arası hazır sistem bakıyorum. RTX olursa daha güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitor dahil mi?

1TB HDD
Ryzen 7 5700x
1TB SSD
Ram 3x8 3600mhz
Viewsonic 23,6 Curved Monitör
Wifi adaptör
CoolerMaster ML120L v2 soğutucu

Bu seçenekleri seçersen harika bir sistem olacağını düşünüyorum. 8gb ekran kartı yetersiz diye bir saçmalık var düşünme onu. 1 2 oyunda optimizasyon sıkıntısı var diye sadece. Bu her işini görecektir. DLSS 3 sağolsun uzun yillar her oyunu yuksek ayarlarda oynatır.

Monitör dahil bu.

Monitor dahil mi?

1TB HDD
Ryzen 7 5700x
1TB SSD
Ram 3x8 3600mhz
Viewsonic 23,6 Curved Monitör
Wifi adaptör
CoolerMaster ML120L v2 soğutucu

Bu seçenekleri seçersen harika bir sistem olacağını düşünüyorum. 8gb ekran kartı yetersiz diye bir saçmalık var düşünme onu. 1 2 oyunda optimizasyon sıkıntısı var diye sadece. Bu her işini görecektir. DLSS 3 sağolsun uzun yillar her oyunu yuksek ayarlarda oynatır.

Monitör dahil bu.
O sıvı soğutucu çok gereksiz. Monitör ise çöp.

O işlemciye gerekli ve performansi kotu olmayan bir sivi soğutucu. Monitör olarak da o fiyata daha iyisini bulmayi deneyin bakalim mumkun mu.
Şaka maka 4700 TL'ye monitör yok falan mı diyorsunuz siz? VA panel salakça bir monitöre 4700 TL veren varsa ne bileyim yani. 120mm soğutucu da hayli gereksiz. @Paper.C

O işlemciye gerekli ve performansi kotu olmayan bir sivi soğutucu. Monitör olarak da o fiyata daha iyisini bulmayi deneyin bakalim mumkun mu?

Alınmasını önerdiğin monitör zaten dışarıdan alınırsa 1000 TL daha ucuz. En azından fiyatlara baksaydın bari araştırmadan öneri yapmışsın ve bu hiç hoş değil. Öneri vermeden önce biraz konularda gez rehberleri oku öğren milletin zaten az olan parasını kötü ürünlere harcatma.

Aynı fiyatta önerdiğim.

Hadi iyi sosyaller.

Monitor dahil değilse bu

Dahilse bu ikisinden birini alip ustune.

Bu alinabilir.

Monitor dahil mi?

1TB HDD.
Ryzen 7 5700X.
1TB SSD.
RAM 3x8 3600MHz.
ViewSonic 23,6 Curved monitör.
Wi-Fi adaptör.
Cooler Master ML120l V2 soğutucu.

Bu seçenekleri seçersen harika bir sistem olacağını düşünüyorum. 8 GB ekran kartı yetersiz diye bir saçmalık var düşünme onu. 1 2 oyunda optimizasyon sıkıntısı var diye sadece. Bu her işini görecektir. DLSS 3 sağ olsun uzun yillar her oyunu yuksek ayarlarda oynatır.

Monitör dahil bu.

Hayır.

Sinerji Goose Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] bunu alın geçin.

Monitor dahil mi?

1TB HDD.
Ryzen 7 5700X.
1TB SSD.
RAM 3x8 3600MHz.
ViewSonic 23,6 Curved monitör.
Wi-Fi adaptör.
Cooler Master ML120l V2 soğutucu.

Bu seçenekleri seçersen harika bir sistem olacağını düşünüyorum. 8 GB ekran kartı yetersiz diye bir saçmalık var düşünme onu. 1 2 oyunda optimizasyon sıkıntısı var diye sadece. Bu her işini görecektir. DLSS 3 sağ olsun uzun yillar her oyunu yuksek ayarlarda oynatır.

Monitör dahil bu.

Hayatımda gördüğüm en saçma sistem olabilir HDD bu devirde alınmaz zaten 5700X F/P olarak çuvallıyor oyun için en azından VA panel monitör zaten alınmaz soğutucuda fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı