25-50 bin TL'ye laptop önerisi

DDR4 RAM'ın sıkıntısını çekersiniz. Gigabyte Alacaksanız şimdiden hayırlı olsun. Servisle bayağı yakın olacaksınız.

Bellek Türü DDR4 yazıyor. Araştırmayı sen yapar mısın lütfen :D

N11 de yazan bilgili kaale alıyorsanız siz araştırma yapmadan hiçbir şey anlamıyorsunuz demektir.

1737207944135.png

1737207952791.png

Dosya Ekleri

• 1737207988315.png
    1737207988315.png
    422,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro kesinlikle alın. Soğutması,görünüşü,klavye hissiyatı vs. çok iyi. Ekranda ölü pixel,sızma,ghosting vs. yaşamadım. Garanti ve servis açısından da kullanıcıya çok yardımcı oluyorlar.

Casper Excalibur serileri de çok güzel değil mi? :D
Garanti ve servis hiç bir şeye yardımcı olmuyor, cihazı açmanız bile garanti dışı bırakıyor. Soğutmasıda ne kadar iyi olursa olsun o kullandıkları dandik macundan dolayı ısınıyor cihaz fanı düzgün ayarlamak lazım. Ghosting de çoğu Nitro'da var dostum bilgine çoğu 25 ms olduğu için :D

Garanti ve servis hiçbir şeye yardımcı olmuyor, cihazı açmanız bile garanti dışı bırakıyor. Soğutmasıda ne kadar iyi olursa olsun o kullandıkları dandik macundan dolayı ısınıyor cihaz fanı düzgün ayarlamak lazım. Ghosting de çoğu Nitro'da var dostum bilgine çoğu 25 ms olduğu için :D

Cihazın açılması garanti dışı bırakmıyor. Kaldı ki içinden yedek vida + HDD kablosu çıkıyor. Sence garanti dışı bırakılsa bu yedek parçalar üreticiye verilir mi? Sisteme zarar vermeden RAM+HDD+ yükseltmesi yapmak garanti dışı bırakmaz. 25ms Nitro'lar için olabilir ghosting. Acer Nitro'nun fanları 8.5krpm çevirebiliyor kaldı ki ağır oyunlarda 4.5 5K RPM arası dolanıyor. Ona rağmen tık yok. Macunu da bir zahmet siz yeniletin.

Cihazın açılması garanti dışı bırakmıyor. Kaldı ki içinden yedek vida + HDD kablosu çıkıyor. Sence garanti dışı bırakılsa bu yedek parçalar üreticiye verilir mi? Sisteme zarar vermeden RAM+HDD+ yükseltmesi yapmak garanti dışı bırakmaz. 25ms Nitro'lar için olabilir ghosting. Acer Nitro'nun fanları 8.5krpm çevirebiliyor kaldı ki ağır oyunlarda 4.5 5K RPM arası dolanıyor. Ona rağmen tık yok. Macunu da bir zahmet siz yeniletin.
Hacı nereye bırakılmıyor ya? Cihazı açtım diye garanti dışı kaldı cihaz? Sisteme zarar vermeden de ram yükseltmesi yapamazsın. Servisle 3 den fazla konuştum. Acer fanları max 8k rpm o da her durumda değil. Ağır oyunlarda fan 4k dolanırken cihaz 92 den inmiyor hacı. Kendi cihazımı bana öğretmezsen sevinirim, macun değişikliğini kendin yaparsan gene garanti dışı. Servisin kullandığı MX4 2 haftada pump 😉 Acer alan adam garantisinin arkasında olmayacağını bilecek, o macunu sıvı metal veya PTM ile değiştirecek.

Hocam direkt acer destek bile söylüyor garanti dışı bıraktığını.

Geri
Yukarı