25.954 sıralamayla hukuk gelir mi?

Emirhan5225

Hectopat
YKS'de hamda 18118, yerleştirmede ise 25954 yaptım. Evet, OBP batırdı biraz. Sorum ise şu: Acaba Eskişehir Osmangazi veya Akdeniz Hukuk gelir mi? Sıralamalar nasıl olur bir fikriniz var mı? Kesin cevap vermek tabii ki mümkün değil ancak fikir alışverişi almam iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
OBP gibi saçma kuraldan nefret ediyorum, beni de 10K geriye atmıştı 2018'de. Eğitim sisteminin berbatlığına bak. Geçen yıllarda eskişehir 20-25k ile almış, yine alabilir ihtimal yüksek. Ben girdiğimde 100k ile 80k'lık yere girmiştim, mutlaka yaz. Eskişehir Osmangazide hukuk ben mezun olduğumda açıldı kalitesini bilmem ama Mühendislik fakültesi gerçekten kaliteliydi.(Torpilli hocalar hariç.) Eskişehiri öneririm. Fakat akdeniz hukuk olarak daha iyi bir tercih olabilir. 5 yıl Eskişehirde 20 yıl antalyada yaşamış biri olarak ikisi de mükkemmel seçimler.

OBP gibi saçma kuraldan nefret ediyorum, beni de 10k geriye atmıştı 2018'de. Eğitim sisteminin berbatlığına bak. Geçen yıllarda Eskişehir 20-25k ile almış, yine alabilir ihtimal yüksek. Ben girdiğimde 100k ile 80K'lık yere girmiştim, mutlaka yaz. Eskişehir osmangazide hukuk ben mezun olduğumda açıldı kalitesini bilmem ama mühendislik fakültesi gerçekten kaliteliydi.(torpilli hocalar hariç.) Eskişehir'i öneririm. Fakat Akdeniz hukuk olarak daha iyi bir tercih olabilir. 5 yıl Eskişehir'de 20 yıl Antalya'da yaşamış biri olarak ikisi de mükemmel seçimler.

Umarım gelir o kadar emek verildi çünkü ve diğerlerinin okullarından aldığı şişirme puanlar acayip zoruma gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı