25 bin TL bütçe ile iPhone önerisi

JustLewn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Uzun zaman sonra bir iPhone isteği geldi birdenbire. Normalde Android dışı asla kullanmam ama denemek istedim.
Bütçem 25000'e çıkarabilirim belki, siz 20k olarak düşünün. Aklımdaki telefon iPhone 11 Pro (2.el). 3 kamera takıntım var nedenini bilmiyorum o takıntıdan vazgeçebilirsem iPhone 12 düşünüyorum sert dönüşlü kasa için. Bütçem yetse 25K'ya bir iPhone 12 Pro bulsam. Sizce 128 GB bir iPhone için yeterli olur mu? Sizce bu durumda ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede alacaginiz Apple memnun etmeyecek bir cihaz olur yurt dışı bakabilirsiniz yoksa Android alin derim.
Yurt dışı uğraşmak istemiyorum ya virde iPhone denemek istiyorum yani sadece görünüm ve Ana menü ve Instagram kasmasın bana yeter. Yurtdışı kayıt veya 8 aydan fazla dışarda kullanabileceğim bir taktik var ise söyle 14 alayım 🤣

Yurt dışı uğraşmak istemiyorum ya virde iPhone denemek istiyorum yani sadece görünüm ve ana menü ve Instagram kasmasın bana yeter. Yurt dışı kayıt veya 8 aydan fazla dışarıda kullanabileceğim bir taktik var ise söyle 14 alayım 🤣

Benim bildiğim 8 aydan daha fazla kullanma, yıl sonunda 8 ay veya daha az kalınca alırsanız yeni yıldaki hakkınızla beraber arka arkaya 16 ay kullanabiliyorsunuz ama emin değilim yurt dışı konusunda bilgili arkadaşlara sormak lazım.
İlla Apple istiyorsanız bütçenizin yettiği en iyisini alın o zaman bütçe 13 veya 16e ye çıkabilecekse onlara çıkın yoksa temiz bir 12 Pro falan bakabilirsiniz ama tekrar diyorum fiyatlardaki Android'leri görünce üzebilir.

Yurt dışı konusunda @KİNGSEMİH daha detaylı bilgi verebilir.

İlla Apple istiyorsanız bütçenizin yettiği en iyisini alın o zaman bütçe 13
Ya 13 e bulaşmak pek istemiyorum. şimdi kuzenden görüp bi iPhone alasım geldi kuzendede 13 var özentilik gibi olcak yakın arkadaşımda 13 almış özentinin en dibi olucam 🤣 bide 2 kamerası var bilmiyorum 3 kamera daha hoş gözüküyor.
13 ile 12 pro arasında ne fark var? 2. elleri birbirine yakın.

@KİNGSEMİH Hocam yurtdışı iphoneler hakkında bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?

Ya 13'e bulaşmak pek istemiyorum. Şimdi kuzenden görüp bir iPhone alasım geldi kuzendede 13 var özentilik gibi olacak yakın arkadaşımda 13 almış özentinin en dibi olacağım 🤣 bir de 2 kamerası var bilmiyorum 3 kamera daha hoş gözüküyor.
13 ile 12 Pro arasında ne fark var? 2. elleri birbirine yakın.

@KİNGSEMİH Hocam yurtdışı IPhone'ler hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

İstiyorsanız alabilirsiniz tabii ki ama pil konusunda 13'ten daha zayıf.

İstiyorsanız alabilirsiniz tabii ki ama pil konusunda 13'ten daha zayıf.

Mesela 12 Pro ne kadar gider 13 ne kadar gider elimdeki telefon 3.5 saatten çok gitmiyor bundan fazla olsun yeter. 85 sağlıkla alacağım öyle düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı