25 bin TL civarı laptop önerisi

Bütçe
25.000
Kronik mi bilmiyorum ama yananlar var, önermem ben de. Laptop güzelmiş ama hemen alacaksanız da gün sonuna kadar bilgi toplayın bence.

Aynen hocam öyle yapacağım 25 bin olması 6 ay peşin fiyatına taksit olması hoşuma gitti ve bu fiyata alınacak en iyisi gibi duruyor. Bilgileneyim diye konu açayım dedim.

24 GB ram de işin ekstrası tabi.

Arkadaşlar AMD'de de sorun yaşayanlar varmış galiba yabancı forumlarda. Sizce riske atmayıp Acer falan mı baksam?

Bu ikisini buldum riske girmektense bu ikisinden birini almak daha mı mantıklı olur? Gerçi Victus da sorunsuz bir model değil sanırsam. Bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Attığınız iki model de soğutma olarak kötü cihazlar. Acer nitro 5, nitro 16 (v15-v16 değil) veya Asus tuf bakın o zaman. Şu an en sorunsuz denilebilecek cihazlar bu ikisi kalıyor

Attığınız iki model de soğutma olarak kötü cihazlar. Acer Nitro 5, Nitro 16 (V15-V16 değil) veya ASUS TUF bakın o zaman. Şu an en sorunsuz denilebilecek cihazlar bu ikisi kalıyor.

Aynen hocam araştırmalarım sonucu 1TB 16 GB RAM Acer Nitro 5 buldum. En mantıklısı o gibi duruyor. Onu alırım galiba. Yakın zamanda Teknosa'da falan bir indirim olur mu acaba birini gördüm 19 bine RTX 4060 Nitro 5 almış Mayıs'ta Teknosa'dan.

Piyasa ne olur kestirmek güç, kesin bir şey kimse söyleyemez ama üniversiteler başlayacağı için fiyat artabilir, rtx 5000 serisi laptoplar yaygınlaşacağı için fiyatlar düşebilir bunun riski size kalmış.

boutiqueId=61&merchantId=106934&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.30.9 (kimileri 12600hx serisinde anakart yanmıyor vs diyor ama risk size ait)

Bütçeniz 30-31k civarına çıkarsa nitro 16, çıkmazsa da nitro v15 öneririm. Nitro v15 soğutma olarak zayıf, gpu 75w ve yanlış hatırlamıyorsam 135w adaptörle geliyordu, drain yaratabilir. Fakat 3050 yerine her türlü 75w 4050 tercih ederdim ben

30k bandına çıkamadığım durumda Nitro V15 mi tercih edeyim yani hocam Nitro 5 yerine. V15'i düşmanıma bile önermem Aspire'ın makyajlanmış hali ofis soğutması koymuşlar ekran kartı ve işlemciye watt limiti koymuşlar falan diyorlar da.

27k banında 3050 nitro 5 ise v15 tavsiye ederim. Evet soğtuma vs olarak kötü ama 3050 bence daha kötü

27k banında 3050 Nitro 5 ise V15 tavsiye ederim. Evet soğtuma vs olarak kötü ama 3050 bence daha kötü

V15 de 3050 ama işte.

4050 olan attığınız V15 tamam 4050 ama 8 GB RAM bir de 8 GB daha eklersen zaten 28-29 bin olacak. 3050 bence abartıldığı kadar kötü değil daha doğrusu bana fazlasıyla yeter APU kullanıyordum önceden.

Ram takviyesini daha sonra da yapabilirsiniz ama gpu güncellemesi yapamazsınız

27k banında 3050 nitro 5 ise v15 tavsiye ederim. Evet soğtuma vs olarak kötü ama 3050 bence daha kötü
27 k bandında asus tuf 12500 h 3050 alınır mı hocam oyun olarak valo cs2 oynarım büyük oyunlar oynamam cyberpunk gta5 falan , benim için uzun ömürlü olsun eğer olmassa 4050 tercih edicem ama 4050 lik oyun oynamam uzun ömürlü olsun bide şarjı iyi gitsin bide bütçem sıkıntı 3050 ihtiyacını görür 4 yıl uzun süre gider dersen alıyım ama senin için 4050 daha iyi olur diyorsan bütçemi zorlar alırım

Bence 4050ye direkt bakılmalı. Bahsettiğin oyunlarda 3050 yeterli olsa da hiç f/p bir gpu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…