25 bin TL hazır sistem önerisi

kayrwh

Decapat
Daha fazla  
Genellikle Valorant CS gibi FPS oyunları oynamayı seviyorum. Proteus gibi grafik tabanlı simülasyon uygulamaları da kullanıyorum. İleri zamanlarda da işime yarayacak bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Bu zamanlardaki hazır sistem piyasasıyla ilgili pek bilgili değilim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Max 25k bütçem var.

Desteği bitmiş soket ileriye dönük nasıl olacak.

Desteği bitmiş derken işlemci soketinden mi bahsediyorsunuz?

Zaten içindeki işlemci yüksek bir işlemci. Aynı sokette hala yükseltebileceği işlemci seçenekleri var. Eğer ki ileriye dönük dememden anladığınız bu sisteme sonradan 5090 takma gibi bir düşünceniz varsa haklısınız ama RAM yükseltmesi yapılabilir ve i5 14400F çoğu ekran kartını rahatlıkla besliyebilir.

Bence B580'li sistem almak daha mantıklı ama soketin AM5 olmasından kaynaklı alınabilir. B580 RX 7600'e bin basar, işlemciyi fazla yükseltmek istemiyorsanız benim attığım sistem daha performanslı.

Hocam istediğim sonradan beni uğraştırmasın pişman olmayayım Intel Arc kullanmadım çevremde kullanan kişiler de olmadığı için attığım sistem eğer ki uygun ve güzelse onu almak isterim.

Yeni konular

Geri
Yukarı