25 bin TL müzik ve video düzenlemek için masaüstü bilgisayar önerisi

dembaba01

Decapat
Selam arkadaşlar. Ben bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum ve kasa için 20-25 bin TL bütçem var. Ben çok fazla oyun oynamıyorum. Hikaye oyunları GTA 5, God of War, Red Dead gibi oyunları ortanın bir tık üstü oynasam, hatta orta şekilde oynasam yeterli. Asıl kullanım müzik uygulaması, örneğin Studio One, FL Studio gibi uygulamalar kullanacağım. Burada çok kanallı kayıtlar yapacağım ve bunu dışında kamera ile çektiğim ticari çekimlerin video edit, düzenleme vb tüm işlemlerini Adobe gibi birçok edit programından yapacağım. Kullanım yerlerim ağırlık bu şekilde olacak. Bu bütçe dahilinde bana ne tavsiye edersiniz, ne almalıyım? Çok kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Hocam o oyunları ortanın “bir tık üstü” oynamak için sistemi baştan kurmanız gerekiyor çünkü FL ve Adobe programlarını( Premiere Pro, After Effects en baba ram yiyen, sistem isteyen programlar )rahatça kullanmak için 20-25K fiyat aralığında bir PC’ye ihtiyacınız yok.

Kalan paraya da 2. el alırım dersen 3080, 3080 Ti, 3090 gibi bir kart eklersin cillop gibi sistem olur. Buranın toplamı 12.700 TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı