25 bin TL oyun için sistem önerisi

Bütçe
25000 TL
Evet kullanabilirsiniz.
Teşekkürler cevaplar için.

Nvidia İntel olarak bunun parçalar anakart vesaire güzel
@584297 GT301 kasanın üst kısmına sıvı soğutucu takamıyorsunuz diye bir yorum gördüm. İleride daha üst segment bir işlemciye geçtiğimde sıvı soğutma takmayı düşünüyordum. Tam bilgin var mı takılıp, takılmadığına dair?

Son düzenleme:
Teşekkürler cevaplar için.

@584297 GT301 kasanın üst kısmına sıvı soğutucu takamıyorsunuz diye bir yorum gördüm. İleride daha üst segment bir işlemciye geçtiğimde sıvı soğutma takmayı düşünüyordum. Tam bilgin var mı takılıp, takılmadığına dair?
Destek gözükmüyor ama takabilirsin ön tarafa.

Bu sistem üzerinden bu kasaya bir video görmüştüm 120mm bir sıvı soğutucu kullanmışlardı. Asusun bir sıvı soğutmasıydı hatta. Ben 240mm de takabiliriz diye düşünmüştüm.
Bu arkadaş yapmış. Etiketleyip bilgi detaylı bilgi alabilirsin.

Bu arkadaş yapmış. Etiketleyip bilgi detaylı bilgi alabilirsin.
Okuduğum, anladığım kadarıyla dediğiniz gibi desteklemiyor. Biraz uğraşlar sonucu bir şekilde montesini yapmışlar. Bir sıkıntı olmayacağını belirtmişler. Peki sıvı soğutucu yerine sağlam bir kule tipi soğutucu takabilir miyiz?

Okuduğum, anladığım kadarıyla dediğiniz gibi desteklemiyor. Biraz uğraşlar sonucu bir şekilde montesini yapmışlar. Bir sıkıntı olmayacağını belirtmişler. Peki sıvı soğutucu yerine sağlam bir kule tipi soğutucu takabilir miyiz?
İşlemciye baglı şuanlık zaten kule tipi işini görür.

İşlemciye baglı şuanlık zaten kule tipi işini görür.
Daha sistemi almadım. Ay başında alacağım. Yaklaşık 1-2 ay stok soğutucu ile idare ederim. Ardından işlemci ve sıvı soğutma takviyesi yapacaktım direkt olarak. Ama bu sıvı soğutma desteklememe işi beni üzdü :/ Stok fandan sonra kule tipi düşüneceğim gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı