Evet çok daha iyi özellikle tutuş olarak.Biraz fazlaymış razer ve steelseriese göre daha mı iyidir?
Evet çok daha iyi özellikle tutuş olarak.Biraz fazlaymış razer ve steelseriese göre daha mı iyidir?
Skatez ve kutu içeriği dışında aynılar. Bir de ergonomi var tabii ki.Hocam bu Mouse'un Viper Mini'den farkı nedir?
Hocam G300S elime birazcık küçük geliyor ama yinede kullanabiliyorum onun dışında her türlü büyüklükteki mouse'u kullanabiliyorum ama G300S'ten birazcık daha büyük Mouse elime tam oturuyor, bunlar otururmu?Skatez ve kutu içeriği dışında aynılar. Bir de ergonomi var tabii ki.
G300S ile benzer boyutlardalar ama yapıları gereği biraz daha büyükler. Yüksek ihtimalle ikisi de oturur.Hocam G300S elime birazcık küçük geliyor ama yinede kullanabiliyorum onun dışında her türlü büyüklükteki mouse'u kullanabiliyorum ama G300S'ten birazcık daha büyük Mouse elime tam oturuyor, bunlar oturur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.