DoNaNıM ArŞiVi Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 7 24 Ocak 2020 #21 Sidar Görkem Cansız dedi: En iyi gecikmeyi Mavi Switch sağlar eski klavyemi öneririm: Rampage Kb-r18 Myth Gökkuşağı Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye - n11.com Genişletmek için tıkla... Bende bu klavyeden istiyorum da deneyimlerinizi aktarır mısınız ?
Sidar Görkem Cansız dedi: En iyi gecikmeyi Mavi Switch sağlar eski klavyemi öneririm: Rampage Kb-r18 Myth Gökkuşağı Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye - n11.com Genişletmek için tıkla... Bende bu klavyeden istiyorum da deneyimlerinizi aktarır mısınız ?
sevenf0It Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 212 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #22 kaptanchery dedi: Bende herhangi bir markanın fanı değilim f/p bakıyorum ve gamepowerdan çok şikayet alınmış o yüzden almakta kuşkuluyum. Genişletmek için tıkla... 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Bu marka hakkında kullanmayıp kalitesiz diyenlerde var onlara kanmayın. Klavye gayet iyi, öneririm. Bakınız: 600 TL'ye gaming ekipman önerisi - Technopat Sosyal Özel bir gücü var sanırsam kullanmadan anlayabiliyor
kaptanchery dedi: Bende herhangi bir markanın fanı değilim f/p bakıyorum ve gamepowerdan çok şikayet alınmış o yüzden almakta kuşkuluyum. Genişletmek için tıkla... 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. Bu marka hakkında kullanmayıp kalitesiz diyenlerde var onlara kanmayın. Klavye gayet iyi, öneririm. Bakınız: 600 TL'ye gaming ekipman önerisi - Technopat Sosyal Özel bir gücü var sanırsam kullanmadan anlayabiliyor