250 CC motor önerisi

Bütçem 150k ile 200k arası hocam.

H

Haklısınız ancak güvenemiyorum ikinci ellere almışken sıfır alayım diyorum sonrasında girişirim ikinci el motorlara.

A2 ehliyet için kursa yazıldım yaklaşık en fazla bir aya kalmadan alacağım daha önce 125CC ve 50CC de bayağı bir tecrübem var 20 yaşındayım 4 yılı aşkın süredir debriyajlı yarı otomatik olmak üzere motor üstündeyim srk yı N250'den daha çok beğendim ancak parça sıkıntısı olur mu ileride motor kısmından arıza yaşar mıyım bilemediğimden kararsızım şu an yoksa görünüş olarak srk derim internette o kadar çok bilgiside yok motorsikletin.

Hocam 150-200 bütçeniz varsa 0 motor alın. En azından bozulursa kullandığınıza bozulsun. Şu an aktif olarak SR250 kullanıyorum ve 7/10 verebilirim.

Hayalimde CB250R var da piyasada ikinci elleri mt 25'e göre daha avantajlı bir fiyatta bulunuyor onu da düşünüyorum açıkçası.

Hocam nereden biliyorsunuz merakdan soruyorum da, motoru aldığımda koruma takozu takmak isterim ancak internette hiç ona uygun bulamadım.

Çok fazla kullanıcısı var hiçbiri parça sıkıntısı yaşamıyor Max 3 hafta minimum 1-3 gun beklersin.

Ellerinde var mı yok mu öğrenmek için bayiyi aramanız gerek. Varsa fiyatta ne yaparlar onu da sorarsınız.
Aradım hiç birinde yokmuş maalesef:/

Hocam 150-200 bütçeniz varsa 0 motor alın. En azından bozulursa kullandığınıza bozulsun. Şu an aktif olarak SR250 kullanıyorum ve 7/10 verebilirim.
Haklısınız bu yüzden sıfır almak istiyorum en azından gönül rahatlığıyla binerim

Aradım hiç birinde yokmuş maalesef:/

Haklısınız bu yüzden sıfır almak istiyorum en azından gönül rahatlığıyla binerim
Sıfır aldığım çin ve hint olacağına bütçede temiz 2. el japon alınabiliyorsa kesinlikle japon alınmalı. 200 bin bütçe ile cb250r alınmalı. Bütçen varken kendine dert alma.

Geri
Yukarı