250 CC motor önerisi

150-200 arasına temiz r25 bulma ihtimali oldukça düşük. Japon da olsa kötü kullanılmışı baş ağrıtır. R25 kötü kullanılınca supaplar sıkıntı çıkarıyor.

N250 sorunsuz bir motor. 3-5 binde olanlarını rodaj bakımı serviste yapılmışsa alabilirsin. Expere göstermen yeterli motoru. Kazaya karışıp karışmadığını onlar söyler. N250 sorunsuz kroniksiz bir motor.
Duke 250 mi cb 250 mi peki

Bütçem 150k ile 200k arası hocam.

H

Haklısınız ancak güvenemiyorum ikinci ellere almışken sıfır alayım diyorum sonrasında girişirim ikinci el motorlara.

A2 ehliyet için kursa yazıldım yaklaşık en fazla bir aya kalmadan alacağım daha önce 125CC ve 50CC de bayağı bir tecrübem var 20 yaşındayım 4 yılı aşkın süredir debriyajlı yarı otomatik olmak üzere motor üstündeyim srk yı N250'den daha çok beğendim ancak parça sıkıntısı olur mu ileride motor kısmından arıza yaşar mıyım bilemediğimden kararsızım şu an yoksa görünüş olarak srk derim internette o kadar çok bilgiside yok motorsikletin.

RKS srk 250 parca sikintisi yaşamazsın.

CB250R ömürlük bloğa sahip. KTM motorların piyasası öldü, asla almayın.
Hayalimde cb250r var da piyasada ikinci elleri mt 25 e göre daha avantajlı bir fiyatta bulunuyor onuda düşünüyorum açıkçası

RKS srk 250 parca sikintisi yaşamazsın.
Hocam nerden biliyorsunuz merakdan soruyorum da,motoru aldığımda koruma takozu takmak isterim ancak internette hiç ona uygun bulamadım

Hayalimde CB250R var da piyasada ikinci elleri mt 25'e göre daha avantajlı bir fiyatta bulunuyor onu da düşünüyorum açıkçası.
Biri tek, biri çift silindir fakat düşük bütçede alınacak MT-25'ler tekerden inmemiş olur, her an sorun çıkarabilirler. Fakat CB250R'ı daha çok sakin kullanıcılar tercih ediyor, daha sağlıklı bir tercih olur.

Baktığım bir ilan var aslında hemen atayım fikrini almak için Bu ilan a bakar mısın?
Hocam yüksek sayıda satış yapan bir Honda bayisine gidip (Doğu Batı, Tansoy vs.) nakdi bastığınızda 220-230 bandına alırsınız zaten sıfırını. İkinci el bakıyorsanız bu kadar ödemenize gerek yok.

Hocam yüksek sayıda satış yapan bir Honda bayisine gidip (Doğu Batı, Tansoy vs.) nakdi bastığınızda 220-230 bandına alırsınız zaten sıfırını. İkinci el bakıyorsanız bu kadar ödemenize gerek yok.
Hocam ben Manisa da oturuyorum a2 ehliyetimde henüz yok maalesef motoru yakın bi yerden almak istiyorum da sarı sitede motorun sıfır ilanı falanda yok maalesef ondan aklıma gelmedi oralar

Hocam ben Manisa da oturuyorum A2 ehliyetimde henüz yok maalesef motoru yakın bir yerden almak istiyorum da sarı sitede motorun sıfır ilanı falan da yok maalesef ondan aklıma gelmedi oralar.
İzmir'den alabilirsiniz, örnek vermek için o bayileri söyledim. İzmir'de Manisa'ya binerek gidilebilir bence, bir sorun olmaz. Ehliyet yoksa tanıdık birinden rica edilebilir. Çekici tutmak için yakın bir mesafe, boş masraf olur.

İzmir'den alabilirsiniz, örnek vermek için o bayileri söyledim. İzmir'de Manisa'ya binerek gidilebilir bence, bir sorun olmaz. Ehliyet yoksa tanıdık birinden rica edilebilir. Çekici tutmak için yakın bir mesafe, boş masraf olur.
Süreci bilmediğimden soruyorum da sahibinden hiç sıfır ilanı yok benim bayiyi arayıp sormam mı gerekiyor yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı