Merhaba öğrenciyim ve 250TL bütçem var sıfır ikinci el fark etmez bir işlemci arıyorum 250 bile fazla benim için 250'yi geçmezse çok iyi olur. Şu anki sistemim;
Bu sisteme 250TL bütçe ile işlemci önerebilir misiniz eski tür oyunları en azından oynayabilmek istiyorum Valorant da açsa çok iyi olur soket LGA775. veya overclock yapabilir miyim yeni işlemci yerine mümkünse nasıl yapabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler.
250 tl 775 söket işlemci için çok fazla bir fiyat bilgin olsun. Bu arada her anakart her 775 söket işlemciyi destekler gibi bir şart yok bazıları pentium d ve core 2 duo işlemcileri bazıları quad core bazıları xeon destekleri gibi farklı çeşitleri var. Anakartının user manual pdf inden inceleyebilirsin.
Selam kanka. Açtığım konuya bakabilirsin. Ben almayı düşünüyorum 775LGA ve performans olarak oc de yapılabilir bir işlemci. 320 tl N11 de ama sahibindende falan 150 tl ye bulabilirsin iyi günler dilerim
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
En fazla bunu alabilirsin 250TL'ye. Ayrı olarak termal macun al, yanında gönderdikleri tek kullanımlık olanlar çok kötü.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
En fazla bunu alabilirsin 250TL'ye. Ayrı olarak termal macun al, yanında gönderdikleri tek kullanımlık olanlar çok kötü.
Tamam en kısa sürede soğutucu ile birlikte Xeon e5450 almaya karar verdim. Fakat modlama kısmını bilmiyorum nereden öğrenebilirim veya nedir bu modlama bildiğim kadarıyla modlu bios falan indiriyoruz hiç bilgim yok.