Logitech G213 kullanıyorum. Çok kullanışlı ve performanslı tavsiye ederim.250 TL bütçem var, kriterlerim FN tuşundan ayrı multimedya tuşları, ışık ve bilek desteği olması. Şu an aklımda Logitech G213 Prodigy var, sizin önerileriniz var mı?
Tabii, yarın güncellerim.@c4ntu6 rica etsem satın alıp kulandıktan sonra klavye hakkındaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Bak kullanıyorum demişim bana sormuyorsun... 2 aydır tüm FPS oyunlarında kullanıyorum hem az sesi var hemde RGB yazılımla kontrol ediyorum süper süper.@c4ntu6 rica etsem satın alıp kulandıktan sonra klavye hakkındaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Bak kullanıyorum demişim bana sormuyorsun... 2 aydır tüm FPS oyunlarında kullanıyorum hem az sesi var hemde RGB yazılımla kontrol ediyorum süper süper.
Logitech kalitesi bir başka.Bende 1 saat sonra falan almaya gideceğim mouse olarak bütçemi çok tırmalamadan Rival 110 aldım daha öncede kullanmıştım memnundum ergonomisi olsun hissiyatı olsun gayet mantıklı bir mouse'tu benim için klavyede g213 beni çok çekti rgb kısmının sadece harflerde olması bence daha hoş öbür türlü bazı mekanlardiyeyim siz anlayın onun gibi duruyor medya tuşları olması gaming modu falan yeterli tatmin etti beni adeksstore'da fiyatı 259 tl oradan gidip alacağım 2 gün önce kargoyla elime ulaşan thermaltake tt esports combo beni çok üzdü hiç beğenmedim. Şaşmamak lazım bildiğin markalardan. Umarım buda sorun çıkarmaz bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.