250 TL Bütçeli Klavye Önerisi

c4ntu6

Kilopat
250 TL bütçem var, kriterlerim FN tuşundan ayrı multimedya tuşları, ışık ve bilek desteği olması. Şu an aklımda Logitech G213 Prodigy var, sizin önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Logitech G213 alın hemde hiç düşünmeden çünkü o fiyata alabileceğiniz en kaliteli ve sağlam klavyelerden biridir bir ara eski bir klavyesini almıştım usb sini taktığım anda tuşları basmıyordu garantiye verdim iade istedim adamlar bir üst modelini bana gönderip para almadan bir özür mektubu gibi birşey yollamışlar. Adam gibi adamlar fransız malı aynı zamanda.

Bak kullanıyorum demişim bana sormuyorsun... 2 aydır tüm FPS oyunlarında kullanıyorum hem az sesi var hemde RGB yazılımla kontrol ediyorum süper süper.

Bende 1 saat sonra falan almaya gideceğim mouse olarak bütçemi çok tırmalamadan Rival 110 aldım daha öncede kullanmıştım memnundum ergonomisi olsun hissiyatı olsun gayet mantıklı bir mouse'tu benim için klavyede g213 beni çok çekti rgb kısmının sadece harflerde olması bence daha hoş öbür türlü bazı mekanlar :D diyeyim siz anlayın onun gibi duruyor medya tuşları olması gaming modu falan yeterli tatmin etti beni adeksstore'da fiyatı 259 tl oradan gidip alacağım 2 gün önce kargoyla elime ulaşan thermaltake tt esports combo beni çok üzdü hiç beğenmedim. Şaşmamak lazım bildiğin markalardan. Umarım buda sorun çıkarmaz bana.

Bende 1 saat sonra falan almaya gideceğim mouse olarak bütçemi çok tırmalamadan Rival 110 aldım daha öncede kullanmıştım memnundum ergonomisi olsun hissiyatı olsun gayet mantıklı bir mouse'tu benim için klavyede g213 beni çok çekti rgb kısmının sadece harflerde olması bence daha hoş öbür türlü bazı mekanlar :D diyeyim siz anlayın onun gibi duruyor medya tuşları olması gaming modu falan yeterli tatmin etti beni adeksstore'da fiyatı 259 tl oradan gidip alacağım 2 gün önce kargoyla elime ulaşan thermaltake tt esports combo beni çok üzdü hiç beğenmedim. Şaşmamak lazım bildiğin markalardan. Umarım buda sorun çıkarmaz bana.
Logitech kalitesi bir başka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı