Motionless IN White
Megapat
A-RGB veya RGB fan alayım dedim, 3'lü setler 200-250 TL arasında bulunabiliyor. Bütçemi en fazla 260 TL'ye çıkarabilirim. Mümkünse kontrolcüsü olan set istiyorum, hem ses hem de renk kontrolü açısından. Ancak kafam çok karıştı, özellikleri vs. yazıyor ama kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını da görmek isterim. Ayrıca ek önerilere de açığım, şimdiden teşekkürler 
Bu arada önceliğim sessizlik ve görüntü, o yüzden marka takıntım olmayacak.
urun.n11.com
www.gittigidiyor.com
www.teknobiyotik.com
(İçlerinde en iyisi Dark Tornado seti gibi duruyor, tabii sizin görüşlerinizi de merak ediyorum)
Bu arada önceliğim sessizlik ve görüntü, o yüzden marka takıntım olmayacak.
DarkFlash CF8 Pro 3Pin A-RGB 3x12CM Fan Kit (3'lü) + Kontrolcü + Uzaktan Kumanda | Game Garaj
DarkFlash CF8 Pro 3Pin A-RGB 3x12CM Fan Kit (3'lü) + Kontrolcü + Uzaktan Kumanda, En iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
DarkFlash CF11 Pro 3Pin A-RGB 3x12CM Fan Kit (3'lü) + Kontrolcü + Uzaktan Kumanda | Game Garaj
DarkFlash CF11 Pro 3Pin A-RGB 3x12CM Fan Kit (3'lü) + Kontrolcü + Uzaktan Kumanda, En iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com

Frisby (FCL-F1264B) 4 x 120mm Double Slim Ring RGB Kasa Fan Set Fiyatları ve Özellikleri
Frisby (FCL-F1264B) 4 x 120mm Double Slim Ring RGB Kasa Fan Set en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Xigmatek CY120+CYB1 EN40254 120*120*25mm RGB Çift Yüzlü 1200rpm Kumanda Kontrol Kasa İçi Fan Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Xigmatek CY120+CYB1 EN40254 120*120*25mm RGB Çift Yüzlü 1200rpm Kumanda Kontrol Kasa İçi Fan en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Xigmatek CY120+CYB1 EN40254 120*120*25mm RGB Çift Yüzlü 1200rpm Kumanda Kontrol Kasa İçi Fan incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!

Dark Tornado 12cm Adreslenebilir ARGB LED'li Kasa Fanı + 6 Fan Destekli ARGB Fan Çoklayıcı + Uzaktan Kumandalı Kasa Fanı Seti (DKCKARGB05) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Tornado Addressable 3x12cm ARGB LED Fan, PWM Destekli ARGB Kontrolcü ve RF Uzaktan Kumandalı KitGerçek ARGB Renkler ve Müthiş Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm !ARGB'nin Çekiciliği Sizi de Saracak !Kasasını henüz RGB'nin görsel şölenine kavuşturmayanlara özel, yeni nesil Addressable...

Son düzenleme: