250 TL Hikayesi ve grafikleri güzel oyun önerisi

Aman hocam dikkat edin hiç ummadığınız anda ban geliyor çarpıyor yüzüne 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
 
Oynanışı, hikayesi ve grafikleri güzel oyun önerin. (Max: 250TL). Oyun çıkmış olsun lütfen. 3 kere önerildiğinden yazıyorum Mafia Definitive Edition önermeyin bitirdim.
epic games indirimlerde 200 tl steam indirimlerde 230 tl Red Dead Redemption 2 oyunun gömülcek yanı yok hangi incelemeyi izlersen izle gömemiyolar sadece övüyolar oyunu 50 saat hikaye 50 saat(en az) açık dünya
 
Korona başladıktan bu yana ilk defa oynadığım ve yeniden oynadığım oyunların resimlerini bitirip sildikten sonra bir klasörde toplamaya başladım. Malum boyutları çok fazla :D

Seç birini oyna. Hepsi hikaye ve grafik bakımından tatmin edicidir. Hepsinin ortak noktası resmi veya yama olarak Türkçe dil desteğinin bulunmasıdır.

Bitirdiğim için sildiğim oyunlar.jpg
 
Korona başladıktan bu yana ilk defa oynadığım ve yeniden oynadığım oyunların resimlerini bitirip sildikten sonra bir klasörde toplamaya başladım. Malum boyutları çok fazla :D.

Seç birini oyna. Hepsi hikaye ve grafik bakımından tatmin edicidir. Hepsinin ortak noktası resmi veya yama olarak Türkçe dil desteğinin bulunmasıdır.

Eki Görüntüle 717876

Yemeyip içmemiş oyun bitirmişsiniz :) helal olsun.
 

Hocam helal olsun nasıl bu kadar fazla oyunu eklediniz listeye. Daha da önemlisi bu kadar oyunu nasıl sevebiliyorsunuz? Aralarından çoğu sıkıcı veya kötü geliyor bana.
 

Geri
Yukarı