Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #11 Syeux dedi: Attığından alma oyun oynayacaksan çok kopma yaşanıyor oyunlarda packetloss var. Genişletmek için tıkla... GeForce Now için istiyorum.
Syeux dedi: Attığından alma oyun oynayacaksan çok kopma yaşanıyor oyunlarda packetloss var. Genişletmek için tıkla... GeForce Now için istiyorum.
Sekosese Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #12 incelemeleri çok olumlu ben bunu almayı düşünüyorum, sende bakabilirsin. Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G Fiyatı - Trendyol Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
incelemeleri çok olumlu ben bunu almayı düşünüyorum, sende bakabilirsin. Xiaomi Mi Wi-Fi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G Fiyatı - Trendyol Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Xanthe# Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 122 27 Şubat 2021 #13 Router’ı modeme kablosuz olarak bağlayıp router’dan ethernet ile masaüstüne internet bağlantısı sağlayabilir miyim ? Bunu aldım; Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Fiyatı Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Router’ı modeme kablosuz olarak bağlayıp router’dan ethernet ile masaüstüne internet bağlantısı sağlayabilir miyim ? Bunu aldım; Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Fiyatı Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com