250 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Günlük kullanımdan anladığım dışarısı içinde olan kulaklıktır. Attığınız kulaklık kaba bir kulaklık dışarıda tercih edilmez.
Nasıl kaba? Tasarımı zaten dışarıda kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Mikrofondan dolayı öyle diyorsanız çıkartılabilir.
 
Dışarıda kullanacak olsa neden kablolu veya kablosuz fark etme desin ki? Ayrıca neden dışarıda kullanılmasın?

Nasıl kaba? Tasarımı zaten dışarıda kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Mikrofondan dolayı öyle diyorsanız çıkartılabilir.

Dışarıda kablolu kulaklık kullanmak tercih edilebilir bir şey. Tasarımı bildiğiniz oyuncu kulaklığı tasarımı ve hiçbir estetik tarafı yok. Katlanamıyor, kulaklık ped kısımları dönemiyor,çantaya bile sığmayacak bir kulaklık.Oyuncu kulaklığını dışarıda kullanmak mantıklı bir hareket değil.
 
Dışarıda kablolu kulaklık kullanmak tercih edilebilir bir şey. Tasarımı bildiğiniz oyuncu kulaklığı tasarımı ve hiçbir estetik tarafı yok. Katlanamıyor, kulaklık ped kısımları dönemiyor, çantaya bile sığmayacak bir kulaklık. Oyuncu kulaklığını dışarıda kullanmak mantıklı bir hareket değil.
''Estetik'' bir kulaklık öner bakalım.
 
Günlük kullanım kulaklığı dediğiniz kablosuz olur arkadaşlar. Boşa kasmışsınız.
 
"Estetik" bir kulaklık öner bakalım.

Bu fiyat bandında kulak içi(KZ, Sony, Sennheiser) öneririm, kulak üstü ise JBL, Sony.Zaten bir arkadaş atmıştı ve beğendim yorumunu. Oyuncu kulaklığını dışarıda kullanmaktansa bu kulaklıklar her zaman daha iyi bir tercih.
 
Bu fiyat bandında kulak içi(KZ, Sony, Sennheiser) öneririm, kulak üstü ise JBL, zaten bir arkadaş atmıştı ve beğendim yorumunu. Oyuncu kulaklığını dışarıda kullanmaktansa bu kulaklıklar her zaman daha iyi bir tercih.
Tronsmart Sono'dan daha iyi ve ''estetik'' olan kulaklık JBL T500 mü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı