crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 30 Haziran 2019 #11 NetSpeed bakın derim.
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2019 #12 crazy_vefa dedi: NetSpeed bakın derim. Genişletmek için tıkla... IP TV problemleri yaşadık, Turknet daha cazip geliyor. İkisini de uzun süredir kullandım. Yine de ikisi de iyi firma..
crazy_vefa dedi: NetSpeed bakın derim. Genişletmek için tıkla... IP TV problemleri yaşadık, Turknet daha cazip geliyor. İkisini de uzun süredir kullandım. Yine de ikisi de iyi firma..
omer_hatay Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 279 Makaleler 1 30 Haziran 2019 #13 Millenicom'a karar kıldım. Kaç gündür hangi modemi alayım diye araştırıyorum lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.
Millenicom'a karar kıldım. Kaç gündür hangi modemi alayım diye araştırıyorum lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.
omer_hatay Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 279 Makaleler 1 30 Haziran 2019 #14 Silinen üye dedi: AC destekli modem almayacaksanız n destekli olanlar için o kadar fazla para vermenize gerek yok ucuz bir VDSL modem işinizi görecektir Genişletmek için tıkla... Ucuz bir modem derken Superonline'ın verdiği modem (hg658 V2) ile 35mbps hızlara ulaşabilir miyim?
Silinen üye dedi: AC destekli modem almayacaksanız n destekli olanlar için o kadar fazla para vermenize gerek yok ucuz bir VDSL modem işinizi görecektir Genişletmek için tıkla... Ucuz bir modem derken Superonline'ın verdiği modem (hg658 V2) ile 35mbps hızlara ulaşabilir miyim?