250 TL Modem Tavsiyesi

omer_hatay

Kilopat
Makaleler
1
35Mbps internet baglatacagim fakat VDSL2 modeme ihtiyacım var. Millenicom müşteri hizmetleri ZyXEL Vmg1312-T20B model modemi 250TL'ye verdiklerini söyledi. Bu modemi kullanan var mı? Bu fiyata daha iyi bir modem bulunabilir mi?

ASUS DSL-AC51 bende bu modem var gayet memnunum dual band olması da bence güzel bir özellik hem 5GHZ hem de 2.4GHZ aynı anda 2 ayrı modem varmış gibi kullanabiliyorsun kalabalık bir evdeyseniz işine yarar çekim gücü olarakta iyi bir modem. bütçenizin biraz üstünde ancak almışken iyisini almanızı öneririm .

ASUS DSL-AC51 bende bu modem var gayet memnunum dual band olması da bence güzel bir özellik hem 5GHZ hem de 2.4GHZ aynı anda 2 ayrı modem varmış gibi kullanabiliyorsun kalabalık bir evdeyseniz işine yarar çekim gücü olarakta iyi bir modem. bütçenizin biraz üstünde ancak almışken iyisini almanızı öneririm .
Ac51 bütçemi aşıyor malesef

Malesef yapa olmadığı için turknet buraya hizmet vermiyor. Millenicom dan başka çare kalmadı Asus dsl-n16 düşünüyorum ama çekim kalitesi kötü diyorlar
VDSL altyapınız varsa Turknet'ten alabilirsiniz. Sordunuz mu arayıp Turknet'i?
Bizim buraya bazı firmalar maksimum 24mbps göndeririz falan diyorlardı, Turknet'ten 35mbps aldım, sonrasında 15₺ ek ödeyerek 75'e çıkardım. Oldukça memnunum

VDSL altyapınız varsa Turknet'ten alabilirsiniz. Sordunuz mu arayıp Turknet'i?
Bizim buraya bazı firmalar maksimum 24mbps göndeririz falan diyorlardı, Turknet'ten 35mbps aldım, sonrasında 15₺ ek ödeyerek 75'e çıkardım. Oldukça memnunum
Yarın tekrar arayıp sorayım öyle ise. Bu arada turknet müşteri hizmetleri yok diyorlar bu sıkıntı oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı