250 TL Mouse Önerisi

Talha Ertürk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, şu an Bloody V7M kullanıyorum. Yaklaşık 2.5 sene oldu hala da canavar gibi çalışıyor. Benim sorunum şu ki bende G300S var ve elime daha uygun, hafif. Mesela CS:GO'da AWP'yi G300S ile efsane kullanıyorum. Gel gelelim ki Bloody V7M de de AK47 ve M4A4 macrolarım var. Birçok oyunda macro özgürlüğü sağlıyor bana. Benim sizden isteğim Bloody macroları X7 macroları ya da hem bu içeriği olsun farenin hem de G300S gibi pençe tutuşu ve hafif olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu an için 250'yi geçmesin öneriler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada yeni bir bloody mause aldığım zaman onun içinde core 3 parası ödemek zorundamıyım. Cevaplarsanız sevinirim 4 5 saate alacam
Siz beni çok yanlış anlamışsınız bu mausede istediğim macro yok bloody yada x7 macrolu olması lazım alıştım ben bunlara ama elime büyük geliyor küçüğüyle değiştirecem ve onun önerisini bekliyorum.

Bu arada yeni bir bloody mause aldığım zaman onun içinde core 3 parası ödemek zorundamıyım. Cevaplarsanız sevinirim 4 5 saate alacam

Siz beni çok yanlış anlamışsınız bu mausede istediğim macro yok bloody yada x7 macrolu olması lazım alıştım ben bunlara ama elime büyük geliyor küçüğüyle değiştirecem ve onun önerisini bekliyorum.

Nasıl bir makro lazımdı size hocam evet birde bloody mouse de parayla satın alınıyor uygulama içi makro atama mode ları.

Nasıl bir makro lazımdı size hocam evet birde bloody mouse de parayla satın alınıyor uygulama içi makro atama mode ları.
aldım A9 u ama şuan şöyle bir sorunum var orjinal alacaktım 1 gün sonra geliyor diye gelene kadar crackli kullanıyım dedim crack yaptım orjinalide aldım 30 dk sonra geldi e mailime bu seferde orjinale çeviremiyorum ve mausenin fonksiyonları çalışmıyor çıldıracam crackli olanı kaldıramadım.

aldım A9 u ama şuan şöyle bir sorunum var orjinal alacaktım 1 gün sonra geliyor diye gelene kadar crackli kullanıyım dedim crack yaptım orjinalide aldım 30 dk sonra geldi e mailime bu seferde orjinale çeviremiyorum ve mausenin fonksiyonları çalışmıyor çıldıracam crackli olanı kaldıramadım.

Hocam pc ye sistem geri yükleme yapıp öyle deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı