250 TL Tablet önerisi

UmutESEN

Hectopat
Daha fazla  
250 TL civarında tablet önerir misiniz? Kardeşim için alacağımda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reeder tableti tavsiye etmem. Daha önce babam için daha üst model metal kasalı olanından almıştım. Gerek ekranı olsun gerek batarya süresi ve çeşitli yazılımsal sorunlar olsun pek yüzümü güldürmedi. Micro HDMI çıkışı için almıştım zaten ama onu da pek kullanmadım. Bu tarz markalar yerine Asus veya Samsung modellerine bakabilirsiniz. Asus'un özellikle uygun fiyatlı ürünleri var.

Reeder tableti tavsiye etmem. Daha önce babam için daha üst model metal kasalı olanından almıştım. Gerek ekranı olsun gerek batarya süresi ve çeşitli yazılımsal sorunlar olsun pek yüzümü güldürmedi. Micro HDMI çıkışı için almıştım zaten ama onu da pek kullanmadım. Bu tarz markalar yerine Asus veya Samsung modellerine bakabilirsiniz. Asus'un özellikle uygun fiyatlı ürünleri var.
Önerebileceğiniz bir model varmı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı