TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 22 Nisan 2021 #1 Maksimum bütçe 300 TLdir.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 22 Nisan 2021 #2 Razer Viper Mini, DeathAdder V2 Mini bu bütçedeki en kaliteli fareler fakat seçim yaparken elinizin boyutu ve tutuş şekliniz en önemli unsur.
Razer Viper Mini, DeathAdder V2 Mini bu bütçedeki en kaliteli fareler fakat seçim yaparken elinizin boyutu ve tutuş şekliniz en önemli unsur.
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 22 Nisan 2021 #3 Ardaaa11 dedi: Razer Viper mini, DeathAdder V2 mini bu bütçedeki en kaliteli fareler fakat seçim yaparken elinizin boyutu ve tutuş şekliniz en önemli unsur. Genişletmek için tıkla... Ursa Gaming mosuse iyimi.
Ardaaa11 dedi: Razer Viper mini, DeathAdder V2 mini bu bütçedeki en kaliteli fareler fakat seçim yaparken elinizin boyutu ve tutuş şekliniz en önemli unsur. Genişletmek için tıkla... Ursa Gaming mosuse iyimi.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 22 Nisan 2021 #4 Değil. Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 22 Nisan 2021 #5 Ardaaa11 dedi: Değil. Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sağ elimle tutuyorum elim biraz büyük.
Ardaaa11 dedi: Değil. Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sağ elimle tutuyorum elim biraz büyük.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 22 Nisan 2021 #6 Tuttuğunuz el değil, şeklinizi sordum. Yukarıda görsel mevcut.
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 22 Nisan 2021 #7 Ardaaa11 dedi: Tuttuğunuz el değil, şeklinizi sordum. Yukarıda görsel mevcut. Genişletmek için tıkla... Palm grıp tekı gıbı tutuyorum.
Ardaaa11 dedi: Tuttuğunuz el değil, şeklinizi sordum. Yukarıda görsel mevcut. Genişletmek için tıkla... Palm grıp tekı gıbı tutuyorum.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 22 Nisan 2021 #8 TechnoFutbol dedi: Ursa Gaming mosuse iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Bence birazcık daha arttırıp Razer Viper Mini alın.
TechnoFutbol dedi: Ursa Gaming mosuse iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Bence birazcık daha arttırıp Razer Viper Mini alın.
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 22 Nisan 2021 #9 Firevs dedi: Hayır değil. Bence birazcık daha arttırıp Razer Viper mini alın. Genişletmek için tıkla... Kendi mousesim philps di yanlışlıkla kırıldı onun boyutunda Razer Viper mini iyimi.
Firevs dedi: Hayır değil. Bence birazcık daha arttırıp Razer Viper mini alın. Genişletmek için tıkla... Kendi mousesim philps di yanlışlıkla kırıldı onun boyutunda Razer Viper mini iyimi.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 22 Nisan 2021 #10 TechnoFutbol dedi: Kendi mousesim philps di yanlışlıkla kırıldı onun boyutunda Razer Viper mini iyi mi? Genişletmek için tıkla... Razer Viper mini çok iyi bir F/P mousedır. Dostum yazım kurallarına dikkat et ban yiyeceksin.
TechnoFutbol dedi: Kendi mousesim philps di yanlışlıkla kırıldı onun boyutunda Razer Viper mini iyi mi? Genişletmek için tıkla... Razer Viper mini çok iyi bir F/P mousedır. Dostum yazım kurallarına dikkat et ban yiyeceksin.