250 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
250TL

Ravenous

Centipat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar selamlar, 250 TL bütçem var ve mikrofonu normal, ses kalitesi iyi bir kulaklık satın almak istiyorum. FPS oyuncusuyum. Bunu düşünürseniz çok sevinirim. Gamepower Jin almayı düşünüyordum fakat farklı konularda Gamepower ve Rampage gibi markalar alınmaz yazmışlar. Çok arada kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Gamepower’ın kulaklıklarını pek önermem, görünüşe aldanmayın.



 
Gamepower’ın kulaklıklarını pek önermem, görünüşe aldanmayın.


Açıkçası gamepower magnus kullanmıştım 2 yıl ve çok memnundum ama herkes kötü diyor sanırım ben şanslıymışım
 
US $19.06 38% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress 3. veya 5. olanı seçmeniz gerekmektedir.

US $25.72 37% OFF|Mpow Air SE oyun kulaklığı 3.5mm kablolu kulaklık Surround ses oyun kulaklık gürültü önleyici mikrofon PS4 PC anahtarı oyun|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress bunu da alabilirsiniz E900 Pro daha iyidir ancak.

İksi de kupon kardeşliği ile güzel indirimler yakalanarak alınabilir. Ben 234.5₺'ye eksa E900 Pro aldım gayet mumnunum, gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi gerek de rahatlık bakımından.

Eğer Türkiye'eden almak zorundaysanız yurt dışına çıkamıyorsanız
Bütçeyi 300₺'ye çıkarabilirseniz eğer SHARKOON HDP SHARKOON OYUNCU KULAKLIĞI SIYAH SKILLER-SGH30 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kulaklığı tercih edebilirsiniz.

Yeşil rengi için Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim konuma bakabilirsiniz.

Gamepower almayın, kalitesiz fason ürün, berbat ötesi servis, kalitesiz malzeme gibi birçok eksi yanı var ve cidden kalitesizler.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı